Wingman condooms

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wingman condooms

  Wingman condooms (doosje 3 stuks)

  Nieuwe ultradunne condooms met applicator: met één hand binnen twee seconden je condoom om! Minder onderbreking, meer gevoel en veiliger gebruik. 3 condooms in doosje.

  Meer info
 2. Wingman condooms

  Wingman condooms (doosje 12 stuks)

  Nieuwe ultradunne condooms met applicator: met één hand binnen twee seconden je condoom om! Minder onderbreking, meer gevoel en veiliger gebruik. Per 12 condooms in doosje. Meer doosjes = meer korting!

  Meer info
 3. Wingman aanbieding met Wingman Lubes

  Aanbieding: Wingman 3 x 12 condooms en GRATIS Wingman Lubes 100ml

  Normale prijs € 46,80 Speciale prijs € 35,85

  Voor de Wingman-fans: voordeelpakket met 3 doosjes van 12 condooms met eengratis flacon Wingman Lube (100ml). 

  Meer info
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wingman Condooms mag je innovatief noemen: Een Wingman condoom omdoen gaat razendsnel en heel gemakkelijk. Je hoeft het condoom niet eens aan te raken en dus is het ook veiliger! Het is zo makkelijk dat het met één hand kan, zelfs in het donker!

Als je een Wingman condoom uit de verpakking neemt, dan zit deze in de Wingman-clip. Klaar voor de start! Dankzij de clip rol je het condoom in één beweging af en kan het feest beginnen! 

Wingman Condooms wonnen zelfs de internationale prestigieuze iF Product Design Awards, het beste bewijs dat het écht een innovatie is!

Bekijk de filmpjes hieronder om te zien hoe makkelijk en snel je condoom afrolt, of bestel Wingman Condooms meteen voor jezelf! 

 

Condoom om doen met één hand:

 

Condoom omdoen met twee handen: