• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De ideale piemel

De ideale penis

De piemel lijkt voor zowel mannen als vrouwen nog best een dingetje te zijn. Te klein, te groot, te dik, te dun, te krom? Over het mannelijk geslacht zijn we niet snel uitgepraat.

Volgens sexpert Goedele Liekens willen mannen graag een piemel die 17 centimeter is, in erectie. Vrouwen blijken tevreden met 15 centimeter. Maar ook over de omvang valt volgens het vrouwelijke panel iets te zeggen. „Als je er met je vrouwenhand helemaal rond kan, is hij te klein”.

Niet geheel onbelangrijk om te weten; groter is volgens de Belgische seksuoloog niet altijd beter. Het hangt namelijk af van de situatie. Voor een onenightstand hebben de dames ’m graag groter dan gemiddeld. Maar voor een echte relatie, met emotionele connectie, speelt dat geen rol en is gemiddeld prima. 

Liekens benadrukt daarnaast dat er een heus ‘piemelplafond’ is. Want volgens de ‘piemelkenners’ uit de omgeving van de seksuoloog wil een vrouw geen gigantische penis van ongekend formaat. Volgens haar is er een type piemel die goed scoort. „Waar de aanbidsters van jullie genotsknots het meest van houden, is dat ie ook hen wat liefde toont. Dat ie zelfs bij een zacht aaitje al zijn kopje opsteekt. Enthousiast is. Aanslaat. Zonder dat er per se pornogewijs aan gesnokt hoeft te worden voor er leven in de brouwerij komt.” 

Conclusie: „De gouden piemel bestaat niet. Maar een penis die enthousiast is over het vrouwtje en altijd blij is haar te zien, die scoort. Keer op keer”, aldus de seksuologe.