• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Orgasme uitstellen: dit zijn onze beste tips

Alles wat lekker is mag langer duren, nietwaar? Dat geldt zeker voor seks. Veel vrouwen houden van een wat langere vrijpartij. En ook voor de man is het prettig als hij niet te snel klaarkomt. Enkele tips over hoe je jouw orgasme kunt uitstellen geven we je graag in dit artikel.

Als we het hebben over het uitstellen van het orgasme, dan hebben we het bijna altijd over het mannelijke orgasme. De natuur heeft het nu eenmaal zo geregeld dat mannen vrijwel altijd binnen enkele minuten klaar (kunnen) komen. Vrouwen zijn na 5 minuten meestal pas net opgewarmd.

Logisch dat veel stellen zoeken naar manieren om de zaadlozing bij mannen uit te stellen. Het is wel iets waar een beetje een taboe op rust. Je gaat er niet zomaar mee naar de dokter.

 

Tips orgasme uitstellen

De start-en-stoptechniek kennen de meesten wel. Hierbij wacht en ontspan je even wanneer je het orgasme op voelt komen. Maar niet voor iedereen werkt dit.

Gelukkig is het in veel gevallen met wat andere tips best mogelijk om je orgasme wat langer uit te stellen. Heb je meteen een goede reden voor een vrijpartij: je moet tenslotte trainen! 

Ben je er klaar voor? Hier komen onze tips!

  1.   Knijptechniek

Zodra de man voelt dat hij gaat klaarkomen, knijpt hij direct onder de eikel. Door genoeg druk uit te oefenen stroomt het bloed weg en verdwijnt de aandrang om klaar te komen. Het idee is om steeds weer te beginnen met de stimulatie en daarna het orgasme uit te stellen door te knijpen. Pas na enkele keren mag je jezelf toestaan te ejaculeren. Zo krijg je uiteindelijk steeds meer controle over je orgasme.

  1. Perineum indrukken

Het perineum is het plekje tussen de ballen en de anus. Door op deze plek druk uit te oefenen, neemt de aandrang om klaar te komen af. Het is een bekende tantratechniek.

  1. Denk aan iets stoms

 Niet voor iedereen helpt dit, maar sommige mannen hebben er veel baat bij. Denk wanneer je voelt dat je klaar gaat komen aan iets stoms. Aan je schoonmoeder, aan een muur of aan een klusje dat nog op je ligt te wachten. Het is maar een ideetje…

  1. Stel penetratie langer uit

Je orgasme uitstellen kan ook door de penetratie langer uit te stellen. Neem meer tijd voor het voorspel. Stimuleer elkaar met de hand of de tong. Hierdoor hou je het vaak langer vol.
Laat de vrouw als eerste klaarkomen door haar te laten genieten van orale seks, of geef haar één of meerdere orgasmes door de clitoris te stimuleren met een speeltje. Ideaal daarvoor zijn speeltjes voor de stimulatie van de clitoris. Daarna is het lang niet zo vervelend meer als de man snel klaarkomt.

  1. Masturbeer voordat je gaat vrijen

Ben je in staat om een tweede keer klaar te komen? Dan kun je er ook voor zorgen dat je voorafgaand aan de vrijpartij al een keer ejaculeert. Niet vlak van tevoren, natuurlijk. Maar als er een paar uur tussen zit, kunnen veel mannen het die tweede keer langer volhouden.

  1. Bekkenbodemspier trainen

Door als man je bekkenbodemspier te trainen, kun je ervoor zorgen dat je meer controle over je ejaculatie krijgt. De bekkenbodemspier train je door bijvoorbeeld tijdens het plassen te stoppen en enkele seconden later verder te gaan. Oefen met zowel het aanspannen als ontspannen van deze spier, ook tijdens het vrijen.

  1. Wissel van standje

Door regelmatig van standje te wisselen, geef je jezelf even tijd om ‘op adem te komen’. Het blijkt ook dat je het als man langer volhoudt wanneer de vrouw het werk doet. In plaats van missionaris zou je dus ook de cowgirl kunnen proberen.

 

Andere oorzaken voor vroegtijdige ejaculatie

Soms zijn er andere oorzaken voor te vroeg klaarkomen. Oorzaken die niet eenvoudig opgelost kunnen worden met zelfhulpmethodes of handige middelen. Zo kan er een psychologische benadeling of een behandeling met medicijnen nodig zijn. De huisarts zal je bij klachten vaak doorverwijzen naar een seksuoloog.

Er zijn echter nog vele middelen die die talloze mannen hebben geholpen kun orgasme uit te stellen.

Middelen om je orgasme uit te stellen

Wist je dat er ook slimme hulpmiddelen zijn waarmee je jouw orgasme uit kunt stellen? Er zijn bijvoorbeeld speciale condooms, glijmiddelen, sprays en balsems die hierbij kunnen hebben. Zo heb je meer plezier van seks, voordat de man klaarkomt.

 

Condooms die het orgasme uitstellen

Condooms die het orgasme uitstellen zijn in het topje voorzien van een beetje benzocaïne, een licht verdovende crème. Dit middeltje werd vroeger ook wel gebruikt bij keelpijn. Maar het helpt ook om de eikel minder gevoelig te maken, zodat de man zijn ejaculatie makkelijker uit kan stellen.

Hier vind je meer uitleg & een video over condooms die het orgasme uitstellen met linkjes naar verschillende producten die kunnen zorgen dat je minder snel klaarkomt