Condoom-Anoniem.nl beste webwinkel 2009

Veldhoven 27 maart 2009 – De online speciaalzaak voor veilig vrijen Condoom-Anoniem.nl heeft de Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie gewonnen.
publieksprijs2009Donderdag 26 maart werden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee de prestigieuze Nederlandse Thuiswinkel Awards uitgereikt door Humberto Tan en Fons van Westerloo. Naast grote webwinkels als Bol.com en Wehkamp.nl, viel ook de het bedrijf van de Brabantse ondernemer Richard Spooren in de prijzen. Zijn webwinkel Condoom-Anoniem.nl ontving de Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 in de categorie Persoonlijke Verzorging en Levensmiddelen (klein).
Veldhoven 27 maart 2009 – De online speciaalzaak voor veilig vrijen Condoom-Anoniem.nl heeft de Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie gewonnen.
Donderdag 26 maart werden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee de prestigieuze Nederlandse Thuiswinkel Awards uitgereikt door Humberto Tan en Fons van Westerloo. Naast grote webwinkels als Bol.com en Wehkamp.nl, viel ook de het bedrijf van de Brabantse ondernemer Richard Spooren in de prijzen. Zijn webwinkel Condoom-Anoniem.nl ontving de Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 in de categorie Persoonlijke Verzorging en Levensmiddelen (klein).


uitreiking webwinkel awards“Het is géén erotiekshop” vertelt Richard direct. Vrijwel iedereen reageert aanvankelijk verbaasd als hij vertelt dat hij condooms verkoopt via Internet. De in 2004 gestarte webwinkel heeft als doel het verkrijgen van condooms zo laagdrempelig mogelijk te maken. Omdat de site gericht is op jongeren bulkt deze van de informatie over veilig vrijen, anticonceptie, het juist gebruiken van condooms en SOA. Het bedrijf werkt ook veel samen met GGD’s en Jongerencentra door heel Nederland en levert ook aan andere bedrijven. 
De webwinkel biedt de mogelijkheid om zonder schroom te kiezen uit een groot assortiment condooms en glijmiddelen. Behalve het gehele assortiment van Durex zijn er ook vele andere merken verkrijgbaar. “Omdat we geen duur winkelpand hebben kunnen we de kosten laag houden. Daardoor zijn we goedkoper dan gewone winkels én rekenen we geen verzendkosten” legt Spooren uit. Bestellingen worden discreet verzonden en klanten kunnen er ook voor kiezen om het bij een afhaalpunt van TNT Post te laten bezorgen.
Thuiswinkel AwardsCondoom-Anoniem.nl won de Publieksprijs onder andere vanwege betrouwbaarheid, discretie en snelheid. Richard Spooren is enorm trots op de titel: “Het doel is een webwinkel te zijn zoals ik webwinkels zelf graag ervaar. Dat betekent een goede, informatieve website, goede bereikbaarheid en uitstekende service, snel antwoord op vragen en eventuele klachten, goede prijzen, gratis verzending, en vooral snelle en nette levering van elke bestelling. Dát is waar we elke dag opnieuw mee bezig zijn en het is fantastisch dat dit met een Publieksprijs wordt beloond!”
Elk jaar worden de Thuiswinkel Awards uitgereikt door de brancheorganisatie Thuiswinkel.org. De Publieksprijzen werden uitgereikt in 11 categorieën op basis van stemmen en waarderingen van Nederlandse consumenten. Zij hebben dit jaar meer dan 1 miljoen stemmen uitgebracht via de website Thuiswinkelawards.nl.  
Meer informatie: www.Condoom-Anoniem.nl en www.ThuiswinkelAwards.nl

Noot voor de redactie: 
Onlangs verscheen op de website van TNT Post: 
Condoom-Anoniem.nl raakt de essentie van webwinkelen 
zie https://www.tntpostpakketservice.nl/nl/zakelijk/cases/condoom-anoniem.aspx
Voor meer informatie kunt u 7 dagen per week contact opnemen met:
Condoom-Anoniem.nl
Richard Spooren
Kloosterhof 10
5504HR Veldhoven
040-2554494 en 06-55896626
info@condoom-anoniem.nl