• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klaarkomen uitstellen

Met condooms, glijmiddel, balsems en sprays is het mogelijk het orgasme uit te stellen. Met deze producten kunnen partners langer plezier hebben van seks, vóórdat de man klaarkomt.  Zorg ervoor dat de condoom die je kiest de juiste maat heeft.

Condooms klaarkomen uitstellen Orgasme vertragend glijmiddel

Merken
Materiaal
Dikte
Maat (nominale breedte)
Omtrek
Aroma / smaak
Glijmiddel
Speciale eigenschappen
Kleur
Aantal in verpakking
Vegan

Voor veel partners - en vooral voor jongens en mannen - is het best een probleem: te snel klaarkomen, ook wel voortijdige ejaculatie genoemd. 

Hoe werken orgasme-uitstellende condooms?

De meeste condooms voor langduriger plezier zijn aan de binnenkant van de top voorzien van een beetje crème met Benzocaïne. Zodra je zo'n condoom uit de folie haalt, kun je het duidelijk zien.

De Benzocaïne in dit speciale glijmiddel komt vrij bij lichaamstemperatuur en heeft een licht verdovende werking op de penis, en met name op de eikel. Daarom helpen deze condooms bij het uitstellen van de zaadlozing. Benzocaïne is een ingrediënt dat vroeger ook werd gebruikt in zuigtabletten om keelpijn te verminderen. Meer informatie over Benzocaïne op WikiPedia, de digitale encyclopedie.

Condoom Anoniem biedt diverse condooms met een soortgelijke werking: Durex PerformaDurex Orgasmic en Pasante Infinity condooms

Condooms voor het natuurlijk uitstellen van een orgasme

Naast de condooms met benzocaïne bestaan er ook diverse condooms die op een natuurlijke manier het orgasme kunnen uitstellen. Zo zijn er Xceptionelle condooms; condooms met een iets dikkere top waardoor je minder prikkels krijgt en dus minder snel een hoogtepunt bereikt. Zo kan het orgasme dus op natuurlijke wijze worden uitgesteld. Er waren ook Billy Boy Endurance condooms, met een soort ring net voorbij de eikel en wat dikker, maar deze zijn helaas niet meer leverbaar. Ook Safe Performance condooms zijn iets dikkere condooms waardoor je minder prikkels krijgt en dus minder snel een hoogtepunt bereikt. Deze condooms zijn iets dikker dan de standaard condooms waardoor mannen iets meer stimulatie nodig hebben dan normaal om een orgasme te bereiken (ergo: extra lang genot).

In tegenstelling tot andere orgasmevertragende condooms bevatten deze condooms dus geen stofje met een licht verdovende werking zoals Benzocaïne.

In de moderne tijd zijn consumenten meer gezondheidsbewust en verwachten ze meer waarde van de producten die ze gebruiken. Dit is zeker ook zo voor de keuze van condooms. Natuurlijk geven consumenten de voorkeur aan producten welke minder of geen chemicalien bevatten omdat producten met chemicalien vaak schadelijker zijn dan dat ze het gewenste effect hebben.

Bestel het Delay Probeerpakket van 12 condooms om te ontdekken welke condooms je het prettigst vindt.  

Bekijk hier het gehele assortiment orgasme vertragende condooms.

Andere orgasme-uitstellende producten

Naast condooms biedt Condoom Anoniem ook andere producten die het hoogtepunt uitstellen:

Safe Performance glijmiddel: een glijmiddel op waterbasis met een orgasmevertragende formule. Bedoeld om te hydrateren en te bevochtigen, om het comfort tijdens seksuele activiteiten te vergroten en het natuurlijke lichaamsvocht aan te vullen.

Pau Yuen Tong Balm (delay balsem): een oud Chinees middel om het mannelijk orgasme uit te stellen, net als Suifan's Kwan Tze (ook wel bekend als China Brush).

 

 

Filteren

 • Prijs
  tot
 • Merken
 • Materiaal
 • Dikte
 • Maat (nominale breedte)
 • Omtrek
 • Aroma / smaak
 • Glijmiddel
 • Speciale eigenschappen
 • Kleur
 • Aantal in verpakking
 • Vegan