• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durex Performa condooms helpen bij uitstellen orgasme

Voor veel partners -en vooral voor jongens en mannen- is het best een probleem: te snel klaarkomen, ook wel voortijdige ejaculatie genoemd. 
Maar met condooms is het mogelijk het orgasme uit te stellen. Durex Perfoma condooms (en enkele andere soorten) zijn speciaal ontwikkeld om te helpen bij dit ongemak. Met deze condooms kunnen partners langer plezier hebben van sex, vóórdat de man klaarkomt.

 

Hoe werken Durex Performa condooms?
Durex Performa condooms met het licht verdovende benzocaïneDe Performa-condooms voor langduriger plezier worden door Durex aan de binnenkant van de top voorzien van een beetje creme met Benzocaïne. Zodra je het Performa-condoom uit de folie haalt, kun je de witte creme duidelijk zien.

De Benzocaine in dit speciale glijmiddel komt vrij bij lichaamstemperatuur en heeft een licht verdovende werking op de huid van de penis, en met name op de eikel. Daarom helpen Durex Perfoma condooms bij het uitstellen van de zaadlozing. Benzocaïne is een ingrediënt dat vroeger ook werd gebruikt in zuigtabletten om keelpijn te verminderen. 

De Durex Performa condooms zijn aan de buitenkant voorzien van gewoon glijmiddel. Bovendien zijn ze anatomisch gevormd zodat ze makkelijker aan te brengen zijn en comfortabeler zitten. Ook deze condooms zijn elk elektronisch getest voor maximale veiligheid.

Van 2013 tot 2018 waren ook Durex Orgasmic condooms verkrijgbaar in Nederland en België. Deze condooms bieden met ribbels en nopjes aan de buitenkant extra stimulatie voor haar, en hebben aan de binnenzijde dezelfde creme met het orgasme vertragend effect voor hem. Inmiddels zijn deze opgevolgd door Durex Orgasm Intense condooms, maar deze bevatten géén benzocaïne of ander ingrediënt om het orgasme uit te stellen. 

Andere condooms voor uitstellen orgasme

Bij condooms die kunnen helpen het uitstellen van het orgasme van de man, zijn er eigenlijk twee soorten:
 
1: met een licht verdovende creme of glijmiddel die de eikel tijdelijk minder gevoelig maakt (voorbeelden: EXS Delay condooms, Pasante Infinity Delay, Sico Marathon, Durex Performa)
2: met een versmalling in het condoom onder de eikel (daar zit het condoom dan iets strakker wat zorgt voor iets minder doorbloeding waardoor het minder gevoelig wordt): voorbeelden: Safe Perform, Xceptionelle

Bekijk hier het gehele assortiment orgasme vertragende condooms.


Bestel het Delay Probeerpakket met verschillende condooms om te ontdekken welke condooms je het prettigst vindt.