Durex Performa condooms helpen bij uitstellen orgasme

Voor veel partners -en vooral voor jongens en mannen- is het best een probleem: te snel klaarkomen, ook wel voortijdige ejaculatie genoemd.
Maar met condooms is het mogelijk het orgasme uit te stellen. Durex Perfoma condooms (en enkele andere soorten) zijn speciaal ontwikkeld om te helpen bij dit ongemak. Met deze condooms kunnen partners langer plezier hebben van sex, vóórdat de man klaarkomt.

 

Hoe werken Durex Performa condooms?
De Performa-condooms voor langduriger plezier worden door Durex aan de binnenkant van de top voorzien van een beetje creme met Benzocaïne. Zodra je het Performa-condoom uit de folie haalt, kun je het duidelijk zien.

De Benzocaine in dit speciale glijmiddel komt vrij bij lichaamstemperatuur en heeft een licht verdovende werking op de penis, en met name op de eikel. Daarom helpen Durex Perfoma condooms bij het uitstellen van de zaadlozing. Benzocaïne is een ingrediënt dat vroeger ook werd gebruikt in zuigtabletten om keelpijn te verminderen. 

Durex Performa condooms met het licht verdovende benzocaïne
In de top van de Durex Performa en Orgasmic condooms is het speciale glijmiddel met de licht verdovende Benzocaïne duidelijk te zien

De Durex Performa condooms zijn aan de buitenkant voorzien van gewoon glijmiddel. Bovendien zijn ze anatomisch gevormd zodat ze makkelijker aan te brengen zijn en comfortabeler zitten. Je kunt ze net als andere condooms die de wettelijk verplichte CE-markering dragen, binnen 2 tot 5 jaar na aankoop gebruiken. Verder is elk condoom electronisch getest voor maximale veiligheid.

Sinds april 2013 zijn Durex Orgasmic condooms verkrijgbaar in Nederland. Deze condooms bieden met ribbels en nopjes aan de buitenkant extra stimulatie voor haar, en hebben aan de binnenzijde dezelfde creme met het orgasme vertragend effect voor hem.

 

Ervaring?
Op een leuke weblog van een ex-prostituee lees je haar ervaring met een jonge klant die zelf Durex Performa condooms mee had gebracht.

Andere condooms voor uitstellen orgasme
Er zijn meer condooms met een soortgelijke werking: Voorbeelden zijn Durex OrgasmicPasante Delay condooms, en Billy Boy Endurance. Bekijk hier het gehele assortiment orgasme vertragende condooms.

Bestel het Delay Probeerpakket van 12 condooms om te ontdekken welke condooms je het prettigst vindt.  

 

Links

Durex Performa condooms kopen?

 

Per stuk,
om te proberen 

Doosje Durex
Performa condooms

Overzicht alle condooms voor
het uitstellen van het orgasme

Durex Performa condooms

Durex Performa condooms in doosje

 ejaculatie uitstellen