• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe doe je een condoom om met je mond?

Een veelvoorkomend excuus om zonder condoom te vrijen is dat het omdoen van een condoom soms als een onderbreking van het liefdesspel wordt gezien. De oplossing: maak het omdoen van een condoom onderdeel van de seks. Het kan heel opwindend zijn als je partner een condoom voorzichtig bij je omdoet, maar ook om een condoom bij je partner om te doen. Seks doe je samen, waarom dit dan niet?
Natuurlijk kun je gewoon met je handen een condoom omdoen door 'm op de penis van je partner te leggen en 'm voorzichtig af te rollen. Maar je kunt het ook met je mond doen! Ook dit zul je even moeten oefenen, maar hier wordt je uitgelegd hoe het moet.

Check -zoals altijd- eerst even de houdbaarheidsdatum van het condoom, deze staat op de verpakking:

Controleer houdbaarheidsdatum condoom

Open voorzichtig de verpakking van het condoom. Kijk uit met scherpe nagels of voorwerpen:

Haal het condoom uit de verpakking

Pak nu het topje (het reservoir) van het condoom en kijk even goed aan welke kan je het condoom moet afrollen:

Neem het condoom bij het reservoir

Tuit je lippen en neem nu het reservoir van het condoom in je mond. Houd het condoomreservoir vast tussen je tong en je gehemelte. Doe dit liever niet met je tanden, want je wilt het condoom niet beschadigen:

Neem het condoomreservoir in je mond

Plaats nu met je mond het condoom op de eikel van de stijve penis:

Plaats het condoom op de stijve penis

Laat nu het topje van het condoom los (dat je vasthield tussen je tong en gehemelte) en duw met je lippen de rand van het condoom naar beneden, en rol zo het condoom een stukje af over de penis van je partner:

condoom afrollen met je mond

Natuurlijk kun je je handen ook weer gebruiken als dat nodig is, want het zal niet altijd lukken om een condoom helemaal over de gehele penis af te rollen met je mond. 
Soms kan het ook een beetje lastig zijn om het condoom verder over de penis te rollen, zodra het over de rand van de eikel is gerold. Gebruik gewoon je handen wanneer het nodig is.

Zoals bij heel veel dingen - en zeker ook bij seks -, geldt ook hier: oefening baart kunst! 
Geef niet op als het de eerste keer niet lukt. Seks moet leuk zijn, dus zorg er samen voor dat 't leuk is!