• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De voordelen van brievenbuspost

Condoom-Anoniem.nl startte in 2004 met o.a. als doel om het voor iedereen zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk te maken om aan condooms te komen. Daarom streven we er naar om altijd de mogelijkheid voor gratis verzending aan te bieden. 

Daarom proberen we zoveel mogelijk producten, indien mogelijk, met brievenbuspost te versturen. Waar het veilig kan, drukken of vouwen we doosjes voorzichtig platter, of sturen het doosje plat mee met je product. 

Brievenbuspost heeft namelijk meerdere voordelen:

  • Goedkoper dan pakketpost: wij kunnen dan de verzendkosten betalen, zodat het verzenden gratis is voor jou!
  • Makkelijker: want het past in je brievenbus. Niemand hoeft te wachten op een pakketje, of later naar je buren of afhaalpunt om je pakketje op te halen als je de bezorger hebt gemist.
  • Minder verpakkingsmateriaal: geen onnodig grote doos en opvulmateriaal.
  • Milieuvriendelijker: bezorgd door je postbode, wandelend of op de fiets. Dus minder bezorgbusjes in de straat.

Kies je voor standaard verzending naar het adres dat je opgeeft bij je bestelling, dan gebruiken we brievenbuspost als het kan, maar pakketpost als het product niet door de brievenbus past. Bij elk product op onze website staat vermeld wat de standaard verzendwijze is. 

Als je als verzendmethode kiest voor bezorging rechtstreeks bij een afhaalpunt of pakket-automaat, dan zijn we verplicht om pakketpost te gebruiken. Doosjes worden dan niet platter gedrukt of gevouwen. 
Omdat pakketpost duurder is dan brievenbuspost, wordt er een bijdrage in de hogere verzendkosten gerekend als je bestelling alleen producten bevat die door de brievenbus passen en onder de € 50,00 is. Is je bestelling boven de € 50 of zit er ten minste één product in je bestelling dat niet door de brievenbus past? Dan is verzending naar een afhaalpunt of pakketautomaat ook gratis voor jou. 

Meer informatie over verzenden

Meer informatie over Afhaalpunten en Pakket-automaten