Latex vrije condooms

10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Durex Real Feeling condooms

  Durex Real Feeling 10 condooms

  € 13,49

  Durex Real Feeling condooms zijn latex-vrije condooms, ultradun voor een speciaal huid-op-huid gevoel. Omdat deze condooms niet van latex zijn gemaakt zijn ze ook geschikt voor mensen met latex-allergie.  Meer info
 2. Durex Real Feeling condoom

  Durex Real Feeling latexvrij condoom

  Durex Real Feeling is het nieuwe latex-vrije condoom van Durex, ultradun voor een speciaal huid-op-huid gevoel. Ook geschikt voor mensen met allergie voor rubber latex.  Meer info
 3. Pasante Sensiva

  Pasante Sensiva - latexvrije condooms

  Vanaf: € 2,39

  Pasante Sensiva condooms zijn non-latex condooms, per stuk verpakt in een cup. De Pasante Sensiva condoom is een sterk en ultadun latexvrij condoom dat optimaal de lichaamswarmte geleidt.  Meer info
 4. Mates Skyn Latex vrije condooms

  Mates Skyn Latexvrije condooms (10 stk in doosje)

  Latex-vrije condooms van Polyisopreen, zeer dun maar toch sterk voor een zacht en natuurlijk gevoel. Zeer geschikt voor mensen met overgevoeligheid voor rubber latex.

  Meer info
 5. Mates Skyn Latex vrij condoom

  Mates Skyn Latexvrij condoom (1 stk)

  Niet in voorraad

  Latex-vrij condoom van Polyisopreen, zeer dun maar toch sterk voor een zacht en natuurlijk gevoel. Zeer geschikt voor mensen met overgevoeligheid voor rubber latex.

  Meer info
 6. Mates Skyn Grootverpakking

  Mates Skyn 144 Latexvrije condooms grootverpakking

  € 104,95

  Niet in voorraad

  Latex-vrije condooms van Polyisopreen, waarvan ook Durex Avanti Ultima condooms zijn gemaakt. Zeer dun maar toch sterk voor een zacht en natuurlijk gevoel. Geschikt voor mensen met overgevoeligheid voor rubber latex/latexallergie.

  Meer info
 7. Pasante Unique latexvrije condooms

  Pasante Unique 3 latexvrije condooms

  's Werelds dunste condooms: slechts 0,015mm dik. Vervaardigd uit het synthetische hypoallergene "AT-10 Resin" en dus non-latex. Per 3 condooms veilig verpakt in creditcardformaat.  Meer info
 8. Femidom Pasante FC2 latexvrij vrouwencondoom

  Pasante Vrouwencondoom (Latexvrij)

  Pasante Vrouwencondooms zijn de nieuwe generatie female condoms voor extra comfort. Per stuk verkrijgbaar.

  Meer info
 9. Femidom Pasante grootverpakking

  Pasante Vrouwencondooms grootverpakking

  Grootverpakking Vrouwencondooms van 30 stuks. Latexvrij, dus ook geschikt bij latex-allergie.

  Meer info
 10. Pasante Non Latex beflapjes

  Latexvrije Beflapjes

  Vanaf: € 4,95

  Beflapjes van polyurethaan, waar ook latexvrije condooms van worden gemaakt, geschikt voor mensen met een latex allergie, per stuk verpakt.

  Meer info
10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groot aanbod latexvrije condooms. Latexvrije condooms zijn vervaardigd uit ander materiaal dan latex, bijvoorbeeld voor gebruik bij latex-allergie. Deze latex vrije condooms zijn doorgaans gemaakt van polyurethaan, polyisopreen of andere materialen en hebben een aantal extra voordelen zoals betere warmtegeleiding en dunner materiaal. Links naar meer info over latex-allergie en latexvrije condooms.

Latexvrije condooms bij Condoom-Anoniem.nl

Latexvrije condooms bestel je bij Condoom-Anoniem.nl voordelig, snel en gemakkelijk. Daarnaast profiteer je van gratis verzending en volledige anonimiteit.