• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tease & Please Yourgasm voor vrouwen (NL - FR)

1 / 3
€24,95
Deze verpakking past door de brievenbus
  • Bestel voor 17:45 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis achteraf betalen (bij besteding vanaf 5,-)
Specificaties
Merk: Tease & Please
Batterij: 1x AAA, niet inbegrepen
Productbeschrijving

‘Tease & Please’, introduceert YOURGASM, het spannende spel voor seks met jezelf! Voor veel vrouwen is dit nog een beetje een taboe, maar waarom zou jij jezelf geen ongekende hoogtepunten gunnen?!

YOURGASM bevat een vibrerende toy, glijmiddel én 50 kaarten vol zinderende variatie in masturbatie. Elke vrouw is dus verzekerd van verrassend genot tijdens deze bevrijdende ontdekkingsreis naar zichzelf. Maar er zijn méér voordelen; meer zelfvertrouwen, minder stress, meer kans op een orgasme, betere kennis van je eigen lichaam en je slaapt er nog beter door ook.

De spannende uitdagingen prikkelen op verschillende gebieden: gêne verbreken, verleiding, plezier, opwindende stimulatie, het ontdekken van technieken, erogene en orgastische zones die jouw ‘gebruikelijke hoogtepunt’ volledig laten verbleken! 

BEDRIJF DE LIEFDE, BEGIN MET JEZELF 
Met YOURGASM leer jij je lichaam (nog) beter kennen en leer je dus heel goed wat je allemaal lekker vindt. Als jij dat niet weet, hoe kan je partner het dan weten? Geef je seksleven een boost
en laat je verrassen door jezelf of door je partner, die je met de uitdagingen heerlijk kan verwennen. Het is YOURGASM!

YOURGASM is in twee uitvoeringen verkrijgbaar; een voor vrouwen en één voor mannen. Partners kunnen de uitdagingen natuurlijk ook uitwisselen…