• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat is de G-plek of G-spot en A-plek?

De G-plek is een verborgen plekje in de vagina dat voor extra intense opwinding bij de vrouw kan zorgen. Er zijn vrouwen (zeker niet iedereen) die zeggen dat zij door deze plek voldoende te stimuleren een zogenaamd 'vaginaal orgasme' kunnen krijgen. Een wat steviger stimulatie kan daarbij wenselijk zijn.

Hoe vind je de G-spot of G-plek bij een vrouw?Waar zit de G-spot?

De G-plek kan worden gevonden door met de vingers zachtjes in de vagina glijden totdat je vrij vooraan een ribbeltje voelt. Dit ribbeltje is niet bij alle vrouwen even goed voelbaar. Net voorbij het ribbeltje vind je een klein stukje sponsachtig weefsel. De schede voelt glad, maar dit plekje voelt net iets anders. Dat is de G-spot. Druk daar wat steviger op in de richting van het schaambeen. Sommige vrouwen kunnen het gevoel krijgen dat zij moeten plassen en het kan ook zijn dat bij voldoende stimulatie een soort ejaculatie van vrouwelijk vocht optreedt.

De A-plek

De A-plek is een nog vrij kort geleden 'ontdekt' bijzonder plekje bij de vrouw. Deze ligt iets dieper in de vagina, ook aan de voorwand. Het is een bijzonder zacht plekje dat ligt tussen de G-plek en de baarmoedermond welke bij sommige vrouwen ook voor een orgasme kan zorgen als het gestimuleerd wordt.

Overigens zijn deze plekjes echt niet bij iedere vrouw even gevoelig. Dus maak je vooral geen zorgen als je het niet kunt vinden bij je partner of bij jezelf!

Er wordt tegenwoordig veel gepubliceerd over deze 'mysterieuze' plekjes bij de vrouw, het lijkt soms bijna een mode, maar boven alles is het natuurlijk van mens tot mens verschillend wat prettig wordt gevonden.

Er zijn ook speciale toys om deze bijzondere plekjes bij de vrouw te stimuleren: de G-spot vibrator en de A-spot vibrator