Womanizer Pro 40 White - stimulator

Beschikbaar: Niet op voorraad
€ 115,00
Snel overzicht Womanizer Pro 40 White - stimulator

De Womanizer is hét speeltje van de eeuw. Met orgasmegarantie! Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme.

Gegevens

De Womanizer Pro40 is de nieuwe en waterdichte versie van de Womanizer W100. Deze clitoris stimulator beschikt over luchtdrukstimulatie. Hierdoor wordt de clitoris niet aangeraakt, en kan je tot de meest intense orgasmes komen. Ook is deze nieuwe Womanizer fluisterstil en zit er een verlichting in de kop van de Pro40.

Vanwege de mooie, stijlvolle verpakking is het ook een fantastisch geschenk voor je geliefde of goede vriendin. Natuurlijk wordt deze In een neutrale doos op volledig discrete wijze en ANONIEM verzonden. 

Door het waterdichte design van de Womanizer Pro40 kan je deze ook meenemen in bad of onder de douche voor een spannend avontuurtje. Je kan aan de hand van de drukknoppen op de Womanizer de snelheid van de pulsaties kiezen. In totaal zijn er 8 verschillende snelheden. 

De Womanizer is hét speeltje van de eeuw. Met orgasmegarantie! Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme. Het concept van de womanizer is dat de clitoris zonder enige aanraking gestimuleerd wordt. Begin absoluut op de zachtste stand en laat de clitoris wennen aan dit hemelse gevoel.

De stimulator is voorzien van 8 verschillende stimulatie-standen, die te bedienen zijn met de + en –knoppen. 

Op de Womanizer Pro zit, net als bij het origineel, een zuigmondje om de clitoris te stimuleren. Plaats het mondje over de clitoris en geniet van een heerlijke luchtdrukstimulatie. Voor vrouwen met een grotere clitoris wordt de womanizer Pro 40 nu ook geleverd met een extra XL-stimulatie opzet stukje, zodat hij bij elke vrouw past.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het waterproof speeltje na gebruik voorzichtig spoelen met een beetje water en zeep. Om te desinfecteren kan ook een Toy Cleaner gebruikt worden.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN 703255205304
Werkt op Oplaadbare accu (incl. lader)
Batterij(en) Oplaadbare accu (werkt na opladen 2 uur)