• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Womanizer Opzetkapjes Premium / Liberty / Starlet 2 - wit (3 stuks)

€12,90

Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

  • Op werkdagen voor 17.45 besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending in NL en BE
  • Anoniem: niemand ziet waar en wat je hebt besteld
Specificaties
Merk: Womanizer
Batterij: n.v.t.
Productbeschrijving

Opzetkapjes of mondjes voor de Womanizer Premium, Liberty, Starlet 2 en/of Classic. De opzetstukken zijn wit gekleurd en gemaakt van zacht siliconen. De opzetkapjes worden geleverd per 3 stuks in een doosje en zijn verkrijgbaar in maat S of M.

Met deze opzetstukken kan je de Womanizer Premium, Liberty, Starlet 2 en Classic stimulators blijven gebruiken met de beste kracht. Het verschil in de 2 maten is niet alleen de opening maar ook is het kapje in maat M hoger dan maat S. Het grotere kapje (M) wordt ook gebruikt om de ervaring minder intens te maken mocht dit gewenst zijn.

Bij aankoop van een Womanizer Premium, Liberty, Starlet 2 of Classic zijn standaard 2 kapjes toegevoegd, van iedere maat zit er één in de verpakking.

Siliconen worden bij blootstelling aan de lucht uiteindelijk harder. Merk je verschil en wil je graag weer een zachter kapje dan kun je deze eenvoudig vervangen. Wanneer een kapje vervangen moet worden hangt af van hoe goed je het kapje reinigt en droogt na gebruik en hoe je de Womanizer opbergt. Bij regelmatig gebruik is na ongeveer 6 maanden een opzetstukje aan vervanging toe.