• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Womanizer InsideOut - clitoris- en G-spotstimulator

1 / 6
€189,00 €168,00
Deze verpakking wordt als pakketje verstuurd
Specificaties
Merk: Womanizer
Batterij: Ingebouwde batterij, oplaadbaar
Productbeschrijving

De Womanizer InsideOut is een buigzame muisstille vibrator en stimulator in één. De welbekende stimulatie van de clitoris van de Womanizer is gecombineerd met een vibrator voor vaginale stimulatie. Double pleasure!! Door de speciale vorm en vibraties wordt de G-spot gestimuleerd en tegelijkertijd wordt de clitoris gestimuleerd door middel van de welbekende zuigkracht van Womanizer.

De clitorisstimulator beschikt over luchtdrukstimulatie, Pleasure Air Technology®, waarmee de clitoris wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de clitoris niet aangeraakt, en kan je tot de meest intense orgasmes komen. Deze luchtdruk stimulator heeft 12 intensiteitsstanden van Super-Soft-modus (voor vrouwen met een gevoelige clitoris) tot de Super-Power-modus.

De G-spotstimulator is het flexibele gedeelte dat zodanig is ontworpen dat wanneer je deze vibrator inbrengt, het meest gevoelige gedeelte van de G-spot wordt geraakt. Deze stimulator heeft ook twaalf verschillende trillingsintensiteiten. Beide onderdelen kunnen apart bestuurd worden, gebruik dus beiden tegelijkertijd of om de beurt.

Net als de andere Womanizers is ook de InsideOut gemaakt van siliconen en voelt heerlijk zacht aan. 100% Waterdicht dus ook geschikt voor in bad of onder de douche.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het waterproof speeltje na gebruik voorzichtig spoelen met een beetje water en zeep. Om te desinfecteren kan ook een Toy Cleaner gebruikt worden.

De Womanizer InsideOut wordt geleverd in een chique zwarte verpakking, inclusief een magnetische oplaadkabel en een prachtig satijnen opbergzakje. Vanwege deze mooie, stijlvolle verpakking is het ook een fantastisch geschenk voor je geliefde of goede vriendin. Natuurlijk wordt deze In een neutrale doos op volledig discrete wijze GRATIS en ANONIEM verzonden.