Nü Wireless Bullet Vibrator (10 functies)

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 20,95 Speciale prijs € 14,95
Snel overzicht Nü Wireless Bullet Vibrator (10 functies)

Nü Wireless Bullet met afstandsbediening, een kleine vinrator met 10 functies. Gratis en anoniem verzonden met brievenbuspost.

Gegevens

De Wireless Bullet van Nü is een leuke bullet vibrator, een eenvoudig maar krachtig toy om jezelf of je partner tot ongekende hoogtes te brengen. Deze vibrator bevat 10 verschillende trilmogelijkheden die je eenvoudig kan bedienen met een afstandsbediening.Ideaal om alleen te gebruiken maar natuurlijk nog spannender om de bullet in te brengen en vervolgens de afstandsbediening aan je sekspartner te geven. De bullet is gemaakt van zijdezachte body-safe silicone (zonder weekmakers of ftalaten) om jezelf of je partner optimaal te laten genieten. Met de afstandsbediening schakel je eenvoudig door de verschillende menu's tot een heerlijk hoogtepunt. De bullet is waterproof maar let op de afstandsbediening niet! De bullet wordt aangedreven door 3 LR44 batterijen en de afstandsbediening door 1 12V batterij welke worden meegeleverd. Als extra worden nog 3 LR44 batterijen meegeleverd. 

Eigenschappen Remote Control Wireless Bullet:

  • 10 verschillende standen, functies of snelheden
  • Slanke anatomische vorm
  • Zijdezacht oppervlak
  • Bullet werkt op slechts 3 LR44 batterijen (2 sets inbegrepen)
  • Bullet is waterdicht
  • Geen weekmakers of Ftalaten

De bullet is 7cm lang en 2,5cm dik en paars van kleur. Dit product wordt gratis en anoniem met brievenbuspost verstuurd.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 9342851000978
Werkt op Batterijen (inclusief)
Batterij(en) 3x LR44 batterijen