Wingman Intimate+ Glijmiddel 100ml

Beschikbaar: Op voorraad
€ 14,95
Snel overzicht Wingman Intimate+ Glijmiddel 100ml

Wingman Intimate+ is een glijmiddel op siliconenbasis, zeer geschikt voor de gevoelige huid rondom de intieme delen. In handig pompflesje van 100ml.

Gegevens

Wingman Intimate+ is een glijmiddel op siliconenbasis, allergenenvrij, dermatologisch getest en bevat de intimate+ technology.

De intimite+ technology houdt rekening met de ph-waarde van de intieme delen en is ontwikkeld door een team van biochemici, dermatologen, biologen en apothekers. Wingman Glijmiddel is daarmee een Nederlands product, 100% veilige en betrouwbaar. Wingman Intimate+ is geschikt voor de zeer gevoelige huid rondom de intieme delen. De intensiteit van het product wordt aangegeven door drie ovale aureooltjes.

Eigenschappen Wingman Intimate+ glijmiddel:

  • Laat de huid ademen
  • Niet vet of plakkerig
  • Bevat geen cyclische siliconen
  • Bevat geen olie of vet
  • Bevat geen water
  • Helpt bij vaginale droogheid
  • Bevat geen conserveringsmiddelen

Wingman Intimate+ is te gebruiken ter voorbereiding van het intieme contactmoment; het zorgt voor een optimale bevochtiging van de intieme delen en bevat uitgesproken glijdende eigenschappen. Het glijmiddel is gemakkelijk aan te brengen vanuit het pompje, voelt niet koud aan en plakt niet. Wingman Intimate+ draagt bij aan een aangenaam, comfortabel en pijnvrij contactmoment en zorgt voor een prettig en zacht gevoel. Tevens is dit glijmiddel niet op dieren getest en bevat het geen parabenen, parfum, geur-, kleur- of smaakstoffen. 

Zowel los als in combinatie met Wingman condooms te gebruiken.

Meer informatie

Meer informatie
EAN 8718692991293
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Wingman
Verpakking Flacon/Fles
Inhoud 100ml
Extra stimulatie Geen / neutraal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Smaak / Aroma Geen / Neutraal