Verzendkosten en hoe wordt een bestelling verzonden?

Discretie, snelheid en gemak staan bij Condoom-Anoniem voorop, ook als het gaat om het verzenden van je bestelling!

Hoe anoniem?

Geen bedrijfsnaam en geen logo's: niemand ziet dat de zending van Condoom-Anoniem komt!

(meer info onder de video)

 

Hoe verpakt?

Afhankelijk van wat je bestelt gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit), of brievenbusdoosjes, of een doosje voor pakketpost. Er staat nooit een bedrijfsnaam of logo op.

Bij de meeste producten staat de standaard verzendwijze vermeld (brievenbuspost of pakketpost).

  • Brievenbuspost (gratis!) als je bestelling door de brievenbus past. Doosjes die niet passen vouwen we plat (zonder de condooms er uit te nemen). Handig: je hoeft dan niet thuis te zijn voor een pakketbezorger!
  • Pakketpost (gratis!) als je bestelling niet door de brievenbus past. Ook als er ten minste één product in je bestelling zit dat niet door de brievenbus past.
  • Pakketpost (€ 3,95) als je zelf kiest voor pakketpost met track&trace, en/of als je je bestelling niet thuis wilt ontvangen, maar liever ophaalt bij een PostNL afhaalpunt of pakketautomaat. 

 

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

We betalen PostNL voor 24-uurs service.We verzenden alle bestellingen op werkdagen tot 17:45 uur, zodat je het de volgende dag in huis hebt.* 

 

Gratis verzending in Nederland en België

Altijd gratis verzending mogelijk! Daarnaast kun je voor € 3,95 extra services kiezen zoals verzending via traceerbare pakketpost en extra bezorgd-opties zoals een PostNL afhaallocatie, extra vroeg of een PostNL pakket-automaat. Buiten Nederland en België rekenen we wel een bijdrage in de verzendkosten, afhankelijk van het gewicht. De kosten zie je vóórdat je de bestelling plaatst. 

 

Liever niet thuis ontvangen, maar ophalen bij een PostNL afhaalpunt?

Als je kiest voor een PostNL Afhaalpunt dan verzenden we je bestelling als traceerbaar en anoniem pakket rechtstreeks naar de afhaallocatie of pakketautomaat van jouw keuze. Je kunt het vanaf de volgende dag afhalen wanneer het jou uit komt. De afhaallocatie weet niet dat wij de afzender zijn of wat er in je pakket zit. Bij het plaatsen van je bestelling kun je een afhaallocatie kiezen (afhaallocaties worden getoond op basis van de postcode die je hebt ingevoerd).

 

SPOED!

Heb je je bestelling zo snel mogelijk nodig? Vandaag nog? Op maandag tot en met vrijdag (m.u.v. feestdagen) kunnen we je bestelling per snelkoerier bij je bezorgen in heel Nederland (behalve op de waddeneilanden). Hieronder vind je ons advies voor de beste verzendwijze bij spoed

Moment van bestellen Bezorging Advies verzendwijze
Maandag t/m vrijdag vóór 9:00 uur besteld Dezelfde dag tussen 18 en 22:00 uur Spoedservice
Maandag t/m vrijdag vóór 17:45 uur besteld  De volgende dag bij een PostNL afhaalpunt Naar afhaalpunt met track & trace (mogelijk vanaf 9:00 uur 's ochtends)
Vrijdag na 17:45 uur of in het weekend Maandag tussen 18 en 22:00 uur  Spoedservice

Extra info: een spoedzending wordt altijd als pakket verzonden, en er dient te worden getekend voor ontvangst. We raden aan om bij de opmerking van je bestelling of bij je achternaam je telefoonnummer te vermelden. De koerier kan je dan vooraf bellen zodat je weet dat het onderweg is. Indien er op het opgegeven adres niemand aanwezig is om het pakket aan te nemen, zal de volgende avond een nieuwe afleverpoging gedaan worden. Na een tweede mislukte poging wordt het pakket retour afzender gestuurd. Let op: indien er niet geleverd kan wordt door afwezigheid, biedt dit geen recht op teruggave van de verzendkosten. 

ADVIES: BEL ONS INDIEN HAAST GEBODEN IS: 040-255 44 94
We denken graag met je mee om je de beste service te bieden. Indien Spoedservice gewenst is, is het altijd slim om even telefonisch contact op te nemen zodat we snel aan het werk kunnen om te zorgen dat je je bestelling snel in huis hebt. Ook voor vragen staan we graag voor je klaar. 

Vragen? Snel antwoord!

Stel je vraag via


* Om je bestelling zo snel mogelijk bezorgd te krijgen betalen we PostNL een hoger verzendtarief (voor jou als klant is het gratis!) om de 24-uurs service van PostNL te gebruiken. PostNL geeft echter nooit garantie op de bezorgduur, we hopen op je begrip mocht er onverhoopt toch vertraging optreden.