• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Safe Massage Candle Seduction - massagekaars vanille

€14,95
Deze verpakking wordt als pakketje verstuurd
Specificaties
Merk: Safe
Verpakking: Massagekaars
Extra stimulatie: Kruidige aroma's
Glijmiddelbasis: Olie (pas op met latex condooms)
Bruikbaar met condooms: Nee
Productbeschrijving

Safe Massagekaarsen zijn een perfecte basis voor een heerlijk romantische avond; steek een kaars aan en de ruimte vult zich met de verleidelijke geur van deze kaars. Blaas de kaars uit zodra deze is gesmolten, giet de warme massageolie over het lichaam heen en start een sensuele massage!

Let op: de massageolie wordt nooit warmer dan 38 graden en voelt dus aangenaam aan!

De Safe Massagekaarsen bevatten een buitengewoon zachte massage-olie nadat je de vlam van de kaars hebt uitgeblazen.

Zoals de naam al doet vermoeden; verleid je partner met deze heerlijke Safe Massage Candle Seduction. De kaars heeft een ontspannende vanillegeur die de ruimte binnen een paar minuten vult met een zacht parfum. Vanille geeft een lichtzoet aroma welke helpt tegen nervositeit dus naast de massage zal ook de geur voor extra ontspanning zorgen. Steek de kaars aan en wacht tot de olie vloeibaar is geworden. Blaas de kaars vervolgens uit en gebruik de olie om je partner te verwennen met een heerlijke massage.

Safe Massagekaarsen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende geuren: Spiritual (Bamboe-Waterlelie), Green Twist (Appletini) en Seduction (Vanille). 

Gebruiksaanwijzing:
Nadat je de kaars aansteekt vult de ruimte zich met de heerlijke aroma's. Nadat de kaars gesmolten is blaas je de kaars uit en heb je een heerlijke warme massage-olie. De slimme vorm van de houder zorgt dat je de warme vloeistof gemakkelijk op de huid van je partner kunt druppelen, zonder de kostbare druppels te morsen. Neem dan de tijd voor een heerlijke massage.

Attentie:
Gebruik dit product met zorg, de massage-olie kan heet zijn op de huid. Test de massage-olie voorafgaand aan (regelmatig) gebruik door een beetje massage-olie aan te brengen op de binnenkant van de onderarm. Stop het gebruik van dit product bij irritatie of ongemak. Uit de buurt van de ogen houden.

  • De vloeistof bevat oliën. Dit kan latex condooms en toys aantasten. Pas dus goed op dat het hiermee niet in aanraking komt, ook niet via de handen.
  • Doof een brandende kaars als je niet in de kamer bent.
  • Doof de kaars altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.