Pjur Toy Lube - glijmiddel voor speeltjes

Beschikbaar: Op voorraad
€ 12,95
  • Koop 2 voor € 11,95 per stuk en bespaar 24%
Snel overzicht Pjur Toy Lube - glijmiddel voor speeltjes

Pjur Toy Lube is een uniek glijmiddel voor speeltjes. Gratis en anoniem thuisbezorgd met pakketpost of kies voor een PakjeGemak-afhaallocatie.

Gegevens

Pjur Toy Lube is veel meer dan zomaar een glijmiddel. Deze uiterst zachte en kwalitatieve gel is perfect voor het insmeren van al je speeltjes, ongeacht het materiaal. Zowel latex, glas, leer, siliconen als rubber kunnen onder handen genomen worden. Volkomen veilig voor toys, huid en intieme delen.

Pjur Toy Lube is een exclusieve combinatie op basis van water en hoogwaardig silicone. Ideaal voor gebruik met erotische accesoires en speeltjes.   

Dit unieke glijmiddel van Pjur blijft zitten op de plaats waar je het aanbrengt en drupt niet. De romige consistentie kan makkelijk worden gedoseerd en zeer precies op het erotische speeltje worden aangebracht. Het biedt een buitengewoon lang aanhoudend glij-effect en wordt absoluut goed verdragen door de huid, geeft uw huid een zacht en fluwelig gevoel en ondersteunt uw seksueel welzijn. Vrij van olie, vet en parfum. Geschikt voor gebruik met latex condooms.

Gebruik Pjur Toy Lube en je kunt onbezorgd en langdurig glijden...

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
EAN 827160111694
Werkt op Nee
Batterij(en) Nee