Pjur Analyse Me! comfort spray (20ml)

Beschikbaar: Op voorraad
€ 15,95
Snel overzicht Pjur Analyse Me! comfort spray (20ml)

Pjur Analyse Me! Spray is speciaal samengesteld voor het meer elastisch maken van huid en weefsel,  in handig pompflesje.

Gegevens

Pjur Analyse Me! Comfort Spray

Een speciaal ontwikkelde intieme spray om de huid en het weefsel meer elastisch te maken, met name voor het gebruik bij anale seks. De toevoeging van panthenol (en aloë vera) zorgt voor een soepele huid, verhoogt de elasticiteit en vermindert de gevoeligheid, een soort ontspanningsspray.

Pjur Analyse Me! Comfort Spray zorgt voor ontspanning en is veilig in combinatie met condooms en glijmiddel zoals bijvoorbeeld Pjur Analyse Me! glijmiddel.

Deze praktische spray zit in een handig pompflesje. Niet gebruiken bij wondjes en/of op gevoelige plekken Lidocaine- en benzocaine-vrij

Ingrediënten: Propylene Glycol, Laureth-4, Aloe Barbadensis Gel, Alcohol denat., Panthenol, Mentha Piperita olie

Gebruik: 2 tot 4 spuitjes per gebruik is voldoende. Spuit het product eerst op je onderarm om te testen voor eventuele onverdraagzaamheid. Bij irritatie het gebruik direct stoppen en zorgvuldig met schoon water afspoelen. Niet gebruiken in geval van een allergische reactie. Niet in open wonden spuiten. Spuit een kleine hoeveelheid direct op het gewenste gebied en laat het enkele minuten intrekken. Deze verpakking bevat 20ml Pjur Comfort Spray en wordt gratis en discreet in een luchtkussen-envelop verzonden (past door de brievenbus).

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 827160104115