Movember condoom (per stuk)

Beschikbaar: Op voorraad
Normale prijs € 1,15 Speciale prijs € 0,95
  • Koop 5 voor € 0,90 per stuk en bespaar 11%
  • Koop 10 voor € 0,80 per stuk en bespaar 21%
Snel overzicht Movember condoom (per stuk)

Standaard condoom van Pasante in een speciale verpakking in het kader van Movember, keuze uit 5 verschillende verpakkingen. 

Gegevens

Movember (een portmanteau van het Engelse woord 'moustache' (snor) en "november") is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij mannen gedurende de maand november hun snor laten staan. Movember Foundation is de organisatie die zich wereldwijd inzet om de gezondheid van mannen een nieuw gezicht te geven. Met de snor als katalysator willen ze dit veranderen en mannen de kans en het zelfvertrouwen geven, om zich te verdiepen in hun eigen gezondheid en hun toegang tot de gezondheidszorg. En om hun gezondheid meer openlijk te bespreken.

In het kader van Movember bieden wij standaard Pasante condooms in een passende verpakking met de welbekende snor, het beeldmerk van Movember. Je hebt de keuze uit 5 verschillende designs. Iedere verpakking bevat een standaard condoom van het merk Pasante (Regular of Naturelle) met een nominale breedte van 54mm.

Je kunt zelf kiezen welke verpakking je wilt (zie de afbeeldingen hierboven). In de uitklaplijst op deze pagina kun je een keuze maken uit de beschikbare designs.

Het Engelse merk Pasante kenmerkt zich door een breed assortiment kwaliteitscondooms met de Europese CE-markering en daarnaast het Engelse Kite-mark.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
Merk Pasante
Houdbaarheidsdatum 2017-09
Materiaal Latex
Glijmiddel Normaal
Glijmiddelbasis Siliconenbasis (droogt minder snel op)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Speciale verpakking
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 54
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir