Pasante Delay Pakket ( 12 Infinity condooms en Magic Delay glijmiddel voor het uitstellen van het hoogtepunt)

Beschikbaar: Niet op voorraad
Normale prijs € 20,44 Speciale prijs € 14,95
Snel overzicht Pasante Delay Pakket ( 12 Infinity condooms en Magic Delay glijmiddel voor het uitstellen van het hoogtepunt)

Het Pasante Delay pakket bevat 12 Delay condooms en 75ml Magic Delay glijmiddel op waterbasis. Gratis en anoniem verzonden met pakketpost.

Gegevens

Dit Pasante Delay pakket bevat 12 Pasante Infinity condooms en een flacon Pasante Magic Delay (75ml).

Zowel de Pasante Infinity condooms als het Pasante Magic Delay is speciaal samengesteld voor het uitstellen van het hoogtepunt, wat zorgt dat er nog langer genoten kan worden van een sensuele en intense ervaring.

Pasante Infinity condooms zijn speciale condooms om de penis wat minder gevoelig te maken en helpen om langer seks te hebben en het klaarkomen uit te stellen. Het glijmiddel van Pasante Delay condooms bevat Lidocaïne (slechts 1%), een stof met een pijnstillende werking. 

Breng Pasante Magic Delay tijdens het voorspel aan op de intieme delen en masseer het zachtjes in. Bij gebruik met condoom: breng een druppel aan op de eikel, maar niet op de gehele penis om afglijden van het condoom te voorkomen. In combinatie met de Pasante Delay condoom zal het effect van Pasante Magic Delay de climax zodanig uitstellen dat je nog langer kunt genieten!

Het glijmiddel is op waterbasis wat inhoudt dat het niet vet of plakkerig is en heeft een fruitige geur, verder is het veilig in gebruik met speeltjes. Met een paar druppels water activeer je het effect opnieuw.

Het Engelse condoommerk Pasante heeft wereldwijd het grootste assortiment kwaliteitscondooms met de Europese CE-markering én het Engelse Kite-mark.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Nee
Standaard verzendwijze Gratis in anoniem pakketje
Merk Pasante
Houdbaarheidsdatum 2019-01
Materiaal Latex
Glijmiddel Vertragend glijmiddel
Glijmiddelbasis Waterbasis met Benzocaïne (orgasmevertragend)
Kleur Condoom Transparant
Smaak / Aroma Geen / Neutraal
Structuur Glad
Speciale eigenschappen Orgasme vertragend
Vorm condoom Recht condoom
Nominale breedte 53
Dikte condoom Normaal
Reservoir Met reservoir