Oral-B Precision Clean

Beschikbaar: Op voorraad
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 18,49
Snel overzicht Oral-B Precision Clean

Voordeelverpakking met 6 Oral-B Opzetborstels Precision Clean. Slechts € 3,33 per stuk, dus goedkoper dan een gewone tandenborstel. Tijdelijk verkrijgbaar!

Gegevens

De Oral-B Precision Clean opzetborstel verwijdert tot 5x meer tandplak langs de tandvleesrand dan een gewone handtandenborstel. De Oral-B opzetborstels bevorderen daarmee een schone mond en gezond tandvlees.
Deze ronde opzetborstels voor de elektrische tandenborstels van Oral-B zijn de meest populaire en meeste verkochte vervangende tandenborstels. 

  • Oral-B is wereldwijd het meest door tandartsen aanbevolen merk voor elektrische tandenborstels 
  • De Precision Clean borstelharen komen diep tussen de tanden en bereiken een groter oppervlak zodat je hele mond schoner is dan met een gewone, manuele tandenborstel.
  • Geschikt voor alle Oral-B oplaadbare tandenborstels (behalve de Pulsonic/Sonic) 
  • Het wordt aanbevolen om een opzetborstel iedere 3 maanden te verwisselen. Door van kleur te varanderen geven de borstelharen aan wanneer het tijd wordt de opzetborstel te vervangen.

De opzetborstels zijn geschikt voor de tandenborstels van Braun Oral-B, en compatible met de Triumph ProfessionalCare 9000, ProfessionalCare 8000, ProfessionalCare 7000, Vitality Precision Clean, Vitality Dual Clean, AdvancePower 400, AdvancePower 900.

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN 4210201031666