Condooms altijd binnen handbereik met Spermy!


Spermy - de knuffel met condoomsUitverkocht, maar wel heel origineel: een knuffel en sleutelhanger waarin je gemakkelijk condooms opbergt! Leuk voor jezelf, want met de knuffel heb je altijd condooms op de juiste plaats en met de sleutelhanger heb je altijd een condoom bij je! Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens een origineel cadeau!


Nieuwe Revu, Spits, Viva, Veronica Magazine, de Hitkrant: allemaal schreven ze de afgelopen weken over de introductie van deze nieuwste gadget voor condooms. Nieuwe Revu noemde de Spermy zelfs een 'wereldvinding' (week 52 2004) en de Spits van 24 december 2004 bestempelde de knuffel als een '‘wannahave'.

Spermy Knuffel
De knuffel in de vorm van een spermacel is 40 cm lang en 11 cm breed, exclusief de handje. De brede mond is een ritsje waarachter twee condooms en een zakje glijmiddel zijn verstopt!
Door zijn hoge aaibaarheidsfactor en grappige uiterlijk, heeft Spermy een grote aantrekkingskracht! Het staat leuk in de slaapkamer, op de bank of op het bed en je hoeft nooit meer op zoek naar condooms in een rommelige la!

 

Spermy Sleutelhanger met 'n condoom verstopt in de buikSpermy Sleutelhanger
Ook de sleutelhanger is in de vorm van een spermacel, maar natuurlijk wat kleiner: 13 cm lang en 6 cm breed, zonder de handjes. Deze Spermy heeft een zilveren kroontje en een ritsje in de buik met daarachter een condoom.

Condooms worden meegeleverd bij de Spermy'’s en hebben een CE-keurmerk.

 

Spermy Knuffel met ritsje als mondje waarachter twee condooms en een zakje glijmiddel zijn verstopt.