Durex LoveBox: de Summer Gadget voor 2010!

Durex Love Box met 3 Elite Condooms 
Stijlvol & Stoer en nieuw van Durex: een metalen doosje met 3 Durex Elite Condooms. 
Durex LoveBox is verkrijgbaar in 8 super hippe designs! Daar wil je mee gezien worden!
Als eerste online verkrijgbaar bij Condoom-Anoniem.nl en natuurlijk sturen we het supersnel, anoniem en zonder verzendkosten naar je op!


Nieuwsgierig naar de designs van alle Durex Love Boxes? Hier vind je ze allemaal!

Love Box 100 Stripes

 

Durex LoveBox 100 stripes

De hippe grafische vormgeving past in combinatie met de mineraalachtige pastel tinten helemaal in het modebeeld van nu. Erg stoer en een tikkelje androgeen.

 


LoveBox Beach

Durex LoveBox Beach Flower

 

Een zomerse print die terugkomt in de strand-kleding en accessoires van nu. Past perfect bii je zwembroek, handdoeken, slippers en tassen.LoveBox Green 

 

Durex Greenbox

Geeft een frisse en jonge uitstraling. De stuctuur van de pauwveer in he ontwerp is helemaal van deze tijd. Want ook pauwveren zie je terug in het modebeeld, met name in accessoires.

 


LoveBox Party

 

Partybox

Audrey Hepburn meets Brigitte Bardot: dit uitgewerkt in vrolijke kleuren geeft je de juiste combinatie voor een super feestje.

 


LoveBox Rock


Rock ’n roll

Stoer en krachtig. Deze box kan zo mee het nachtleven in! Een niet te missen trend, die voorlopig aanhoudt. Past perfect in het beeld van het leren jack, studs, puntschouders en versleten jeans.


LoveBox Roses

Purple roses

De roos staat voor liefde en romantiek en door de mix van paars met grijs en zwarte details is deze box heel spannend en zelfs... een beetje mysterieus!


LoveBox Happyflower

Happy flower power!

In zomercollecties veel gezien op de catwalk, grote en kleine bloemenprints. Felle kleuren maken het ontwerp opvallend en jong.

 
LoveBox Kant en Boderie

Kant en broderie

Staat voor sexy, vrouwelijk en verleidelijk. Precies het gevoel wat deze box oproept... en dan op een mooie, subtiele manier. De broderie trend werd ook gespot bij Chanel en Kenzo.

 

Love-Box by DurexWaarom de Love-Box?

In 2005 werd het merk Love_box opgericht in Denemarken. Het slimme en fashionable metalen doosje voor je condooms zorgden direct voor een ander imago van condooms en maakten het tot een must-have gadget voor in elke tas! Durex lanceert in 2010 de Durex Love Box in 8 geweldige designs, want het kopen én bij je hebben van condooms moet leuk zijn! 

 

Girl Effect ProjectSteun The Power of Girls!

Met elke Love-Box die wordt verkocht ondersteun je het Girl Effect Project. Dit wereldwijde initiatief dient om de levens van meisjes wereldwijd te verbeteren door hun kansen op onderwijs te vergroten en hun toekomst te ondersteunen. Lees meer over het Girl Effect Project op www.GirlEffect.org