Durex eXpress Super-aanbieding condooms & glijmiddel

Durex eXpress condooms en glijmiddelDeze actie is beëindigd. Durex Express condooms en -glijmiddel zijn helaas niet meer verkrijgbaar.
Speciaal voor fanatieke LoveMakers is er nu Durex eXpress.

Je ontvangt 144 Durex eXpress condooms in een stoere displaydoos en als speciale introductie-aanbieding tijdelijk gratis een grote flacon Durex eXpress glijmiddel t.w.v. € 19,95 cadeau! Dit glijmiddel op waterbasis bevat het verzorgende Aloë Vera en is een heerlijk extraatje bij het vrijen. Wat extra glijmiddel zorgt immers voor meer comfort en extra genot!

Bestel de Introductie Aanbieding: 144 condooms met gratis 200ml glijmiddel voor slechts € 47,50. Gratis verzending met pakketpost!

Durex eXpress condooms zijn rechte condooms met een nominale breedte van 52mm, en ze hebben een reservoir en glijmiddel. 144 condooms in een oranje folie met het Durex logo zijn verpakt in een display-doos.

Durex eXpress glijmiddel is op waterbasis en bevat het verzorgende Aloë Vera. De flacon met handige dosserpomp bevat 200ml glijmiddel. Een beetje glijmiddel zorgt voor extra comfort en genot bij het vrijen. Dit glijmiddel is geschikt voor vaginale, orale en anale seks. Durex eXpress glijmiddel is geurloos en is niet vet. Het is oplosbaar in water en laat geen vlekken na.