We hebben wat te vieren: Gratis Durex Play Ice Cadeau!

De actie voor gratis Durex Play Massage Ice is beëindigd op 21 mei 2010

beste-webwinkel-2010

Condoom-Anoniem.nl is voor het tweede jaar winnaar van de Thuiswinkel Awards Beste Webwinkel en de website is vernieuwd! En dat gaan we vieren!
Al onze klanten: heel erg bedankt voor het vertrouwen in onze webwinkel en natuurlijk voor alle stemmen! In 2009 mocht Condoom-Anoniem.nl zich ook al Beste Webwinkel  (categorie Persoonlijke Verzorging) noemen, dus twee jaar op rij is een feestje waard! 
Daarnaast is jouw Condoomwinkel in april geheel vernieuwd! Naast een nieuw uiterlijk van de website vind je er weer nieuwe spannende producten voor in de slaapkamer en kun je bestellingen die je nu plaatst met één muisklik herhalen als je inlogt op je beveiligde account. Echter: je kunt er nu ook voor kiezen om te bestellen zonder dat je een klant-account neemt. De komende tijd zullen nog meer extra's worden toegevoegd aan Condoom-Anoniem.nl.

Dankzij onze klanten blijft Condoom-Anoniem.nl groeien en kunnen we steeds weer groter voor je inkopen. Daarom hebben we van veel producten de prijzen weer iets verder verlaagd! En natuurlijk blijven we je bestelling gratis verzenden! 

Gratis Durex Play Massage Ice  2 in 1 cadeau!

De actie voor gratis Durex Play Massage Ice is beëindigd op 21 mei 2010Gratis Durex Play Massage Ice bij je bestelling!
   

Als dank voor alle positieve ontwikkelingen en reacties belonen we onze klanten de komende weken graag met gratis Durex Play Massage Ice 2 in 1 bij elke bestelling vanaf € 5!
Durex Play Massage Ice2 in 1 is glijmiddel en massagegel in één! Maar wel met een heel speciale verrassing! Je kunt de gel gewoon gebruiken, maar je kunt de cups ook in de vriezer leggen voor de ultieme erotische ervaring met ijsblokjes! 
Tijdens een spannend voorspel laat je een blokje Durex Play Ice zachtjes over het lichaam van je partner glijden. De smeltende Durex Play Massage zorgt voor een tintelende en intieme sensatie, waarna je over kunt gaan in een sensuele massage of heerlijke vrijpartij! Durex Play Ice is speciaal ontwikkeld voor intiem gebruik zonder irriterende effecten en ze zijn veilig bij vaginaal, oraal en anaal gebruik.


Maar we blijven niet stil zitten. Ook komend jaar gaan we ons uiterste best doen voor veel nieuwe verassingen en natuurlijk de beste service! Want ons motto blijft: het vertrouwen van onze klanten is ons bestaansrecht!