De nieuwe Durex Play Inspiration eindelijk verkrijgbaar!

Durex Play Inspiration Vibrator De Inspiration: de meest succesvolle vibrator van Durex heeft een zeer waardige opvolger gekregen. Nóg stijlvoller, meer verrassende vibratieprogramma's en waterdicht. Deze elegante oplaadbare Durex vibrator zorgt met de zachte sensuele welvingen voor een sensuele ervaring! Eenmaal opgeladen houdt ie het maar liefst 4 uur vol! In de even zo stijlvolle (cadeau!)verpakking wordt een chique zacht satijnen tasje, een oplader en handleiding meegeleverd.

Condoom-Anoniem.nl is er trots op om de nieuwe Inspiration als één van de eersten in Nederland aan haar klanten te mogen aanbieden, en daarom doen we je er gratis Durex Play Massage Mousse bij cadeau! Nu uit voorraad leverbaar voor € 64,50 (gratis verzending!) Bestellen?


Durex Vibrator Play Inspiration

Durex en jouw seksueel welzijn

Durex Stelt dat seksueel welzijn de basis is van alles wat we doen, denken en maken. Seksueel welzijn is een balans van fysieke, emotionele en sociologische factoren. Durex heeft als doel het het seksueel welzijn van mensen te beschermen én te bevorderen. Zo kun je het beste uit je seksleven halen en je vol vertrouwen en je gelukkig met jezelf voelen. De Durex Play producten zijn speciaal ontworpen om jou en je partner inspiratie te geven waarmee seks een avontuur wordt.

In de stemming komen en genieten...

Er is een goede reden waarom wereldwijd zo enorm veel mensen genieten van seksueel stimulerende producten als een vibrator. Het is heel simpel: ze zijn goed voor je! Ze helpen je om je goed te voelen en om echt te begrijpen hoe je lichaam en dat van je partner reageren op seksuele prikkelingen. Ze inspireren je tot betere seks en meer bewustzijn van jezelf en van elkaar. Eigenlijk zouden we ze allemaal moeten gebruiken!

De Durex Play Inspiration Vibrator

De nieuwste vibrator van Durex is een opvolger van de succesvolle eerste vibrator welke dezelfde naam had. Dit nieuwe model is uitgerust met dezelfde zachte welvingen, maar is uit andere materialen samengesteld, heeft meer vibratiestanden en is waterdicht. De ingebouwde batterij die je eenvoudig oplaadt met de bijgeleverde lader, biedt je maximaal 4 uur genot en heeft een standby-tijd van maximaal 90 dagen.

Hoe gebruik je de Durex Play Inspiration Vibrator?

Je bedient de vibrator met een handige maar eenvoudige knop in het handvat. Hiermee regel je állles! Een lichtgevende cirkel rond de knop geeft het gebruik van de knop en de batterijstatus aan.

De Play Inspiration heeft vijf (!) voorgeprogrammeerde stimulatiestanden om volop te genieten van het krachtige genotspunt aan het uiteinde van de vibrator. De standen zijn ontworpen om een scala aan massagestrelingen te simuleren, en zorgen voor veel variatie:

  • continue vibratie
  • trilling met lange interval
  • trilling met middellange interval
  • trilling met korte interval
  • afwisselende golfvibraties
Met de bedieningsknop kies je de gewenste vibratie, maar ook de intensiteit (kracht) van de vibraties.

Meer tips en informatie over het gebruik van vibrators vind je hier.

Heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op.