Sensuele Philips Stimulators

Philips Vibrators Twee jaar lang heeft Philips gewerkt aan twee bijzondere Stimulators. Het resultaat mag er zijn, want buiten het geweldige design hebben de sets een aantal unieke kenmerken: ze worden draadloos opgeladen op een mooie lader en de rechter (zie afbeelding) wordt voor gebruik aangenaam verwarmd. Met de Philips Vibrators haal je stijlvolle verwennerij in huis om met je partner bijzonder intieme momenten te beleven en opgewonden te raken...

Update 2011:
Helaas lukte het Philips niet voldoende stimulators te verkopen en staakte de productie. Inmiddels zijn deze Stimulators  van Philips niet meer verkrijgbaar.

 

Verwarmde Vibrator van Philips

Philips Verwarmde Vibrator / Stimulator

Deze stijvolle stimulator ligt door de doordachte sensuele vorm zacht en comfortabel in de hand. Met één druk op de knop warmt deze vernuftige vibrator op tot een heerlijke temperatuur van zo'n 40°C. Samen met de 5 vibratiesstanden en 4 vibratieprogramma's zorg je hiermee voor pure verwennerij over het gehele lichaam.

ergonomische vibrator De speciale vorm zorgt ervoor dat je handen altijd in contact blijven met het lichaam van je partner. Doordat je de stimulator op vele verschillende manieren kunt vasthouden, kun je de vormen gebruiken om je partner op verschillende manieren te verwennen.

Lees verderop deze pagina meer over de specificaties van de Philips Vibrators.


 


Twee Philips stimulators in bewaarbox Philips Dubbele Sensuele Vibrator / Stimulator

Dubbel genot vind je in de stijlvolle design bewaarbox die een mooi plekje verdient in de slaapkamer. Zodra je de twee stimulators er in legt worden ze draadloos opgeladen zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. De vibrators zijn verschillend ergonomisch gevormd. De één is speciaal voor hem om haar te verwennen, de andere is voor speciaal voor haar om hém te verwennen.


vibrator voor mannen en vrouwen De twee vibrators zijn elk met 5 vibratiesstanden en 4 vibratieprogramma's speciaal ontwikkeld voor stimulatie over het gehele lichaam én de intieme delen van haar én hem.


 

Beide stimulators zijn waterdicht en kun je gebruiken in bad en onder de douche, maar ook met veel heerlijke massageproducten en glijmiddelen
Alle Philips intieme stimulators zijn gemaakt van zacht sensueel materiaal dat comfortabel en sexy aanvoelt. Om te voorkomen dat een genant gebrom in je tas of koffer klinkt als je op reis gaat, zijn alle vibrators van Philips ook nog voorzien van een reisvergrendeling! Dit laatste bewijst dat Philips écht aan alles heeft gedacht bij de ontwikkeling van haar Intimate massagers. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op deze producten.

Enkele tips om elkaar te stimuleren

Erogene zones zijn de plekjes op het lichaam die gevoelig zijn voor seksuele prikkelingen. Alle heerlijke sensaties die je er met aanrakingen kunt oproepen, worden nog intenser en plezieriger beleefd als je de intieme stimulator gebruikt. Ook bij orale stimulatie (met de mond) zul je een compleet nieuwe dimensie kunnen geven met de sensuele stimulators. Begin altijd met een lage vibratiesnelheid en verhoog dan later stap voor stap het tempo. De verschillende vibratiestanden van de vibrators zijn uitermate geschikt om orale seks nog intenser te maken. Tijdens orale stimulatie kun je bijvoorbeeld…

 • ...tijdens orale stimulaite de punt van de stimulator tegen je wang houden
 • ...bij hem de stimulator tegen de zijkant van de penis houden of er mee strelen
 • ...bij hem voorzichtig het scrotum/balzak prikkelen, maar ook het gebied er om heen
 • ...bij haar de punt van de stimulator zachtjes tegen haar clitoris houden
 • ...bij haar de buitenste schaamlippen strelen met de stimulator
 • ...bij haar het gebied rondom de vaginale opening prikkelen

De sensuele vibrators hebben allen 4 verschillende vibratiestanden, waarvan een aantal bijzonder prettig voelen op specifieke erogene zones:

 • de wave-stand is erg prettig bij het stimuleren van de buitenste schaamlippen
 • de pulserende standen zijn ideaal voor het stimuleren van de clitoris
 • met de stand voor continue vibratie kunnen bij de man de prostaat of het perineum worden geprikkeld.

Tips voor beiden

Hoewel vrouwen en mannen natuurlijk heel verschillend zijn, zijn er bij beiden seksen gelijke erogene zones die bijzonder opwindend kunnen zijn. Met de dubbele sensuele stimulators kun je elkaar tegelijkertijd plagen en prikkelen. Kies een houding die voor beiden prettig is en waarbij je elkaar tegelijkertijd kunt aanraken. Laat dan het plezier en het genot maar beginnen! Je kunt beiden op je stimulator dezelfde instelling kiezen of je partner juist verrassen om te ontdekken wat hij of zij het prettigst vindt.

 • zijn tepels kunnen net zo gevoelig zijn als die van haar. De punten van je sensuele stimulator is perfect geschikt voor het met vibraties strelen van de tepels en het gebied er om heen.
 • ook de binnenkant van de dijen zijn bij zowel hem als haar bijzonder gevoelig voor aanrakingen. Het is zelfs nog spannender en opwindender als je langzaam vanuit de ontspannen kuiten, via de knieholten naar dit gebied toegaat. Leg je partner hiervoor bijvoorbeeld op zijn of haar buik en bouw de spanning langzaam op.
 • via deze 'route' kom je ook in de buurt van de heerlijk gevoelige zone die men het perineum noemt. Bij hem zit dit gebied direct achter de balzak en bij vrouwen net onder de vulva.
 • de sensuele stimulators kun je perfect gebruiken voor een uitgebreid, (ont)spannend en opwindend voorspel. Maar je kunt met deze veelzijdige vibrators ook de gemeenschap zelf intenser maken: prikkel tepels of andere gevoelige gebieden ermee terwijl je samen de liefde bedrijft...

Meer informatie en downloads

Verwarmde Vibrator van Philips

Philips HF8410 Warme Stimulator

 

Brochure downloaden (PDF)

Gebruikershandleiding downloaden

 

Twee Philips stimulators in bewaarbox

Philips HF8400 Dubbele Stimulator

 

Brochure downloaden

 Gebruikershandleiding downloaden