Durex Play Ice voor een verkoelende opwindende massage

Durex Play Massage Ice voor een verkoelende massageDit product is vanaf juli 2010 helaas niet meer leverbaar
Opwindende verfrissing voor de zwoele zomernacht!
Geïnspireerd door de bekende erotische thriller 9½ Weeks met Kim Basinger heeft Durex spannende ijsblokjes van massage-gel voor de warme zomernachten gemaakt.
Gewone ijsblokjes kunnen branderig en plakkerig aanvoelen en smelten tot water. Dus wat is idealer dan ronde ijsblokjes van een heerlijk zachte massage-gel?

Het is niet voor niets dat ijsblokjes voorkomen in honderden lijstjes met spannende sex-tips: je lichaam is gevoelig voor koude en warmte, en door het op de juiste plekjes te gebruiken kan het voor een zinderende sensatie en seksuele opwinding zorgen! (Niet voor niets heeft Durex ook verwarmend glijmiddel en verkoelend/tintelend glijmiddel in het assortiment).

Durex Play Massage Melts
Een doosje Durex Play Massage Ice bevat 6 per stuk verpakte ijsblokjes van de populaire gel Durex Play Massage 2-in-1. Ze zijn over het gehele lichaam en bij de intieme delen te gebruiken.
De gesmolten ijsblokjes zijn behalve voor massage ook geschikt als glijmiddel!

Leg ze minimaal 2 uur voor gebruik in de vriezer, één is genoeg bij elke vrijpartij (maar gebruik zoveel je wilt, houd je vooral niet in!). En natuurlijk zijn ze veilig te gebruiken met condooms.

Durex Play Massage Melts zijn door deskundigen ontwikkeld en door vele stelletjes getest. Ze zorgen voor een fantastische ervaring voor jou en je partner!

Dit product is vanaf juli 2010 helaas niet meer leverbaar
Wil je het toch graag eens proberen? Maak dan zelf ijsblokjes van de Durex Play massage-producten.

Tips voor gebruik van ijsblokjes bij het vrijen

  1. Nadat een blokje tenminste twee uur in de vriezer heeft gelegen wip je een ijsblokje uit de verpakking. Wacht een paar seconden tot het gaat smelten en gebruik het dan zoals jullie zelf willen.
  2. Het is het fijnst om een ijsblokje met tussenpozen over de huid te laten glijden. Lang op één plek kan onprettig zijn.
  3. Streel je partner zachtjes met het blokje. Houd een Durex Play Massage Ice blokje in je vingers en volg de contouren van het lichaam. Begin bijvoorbeeld bij het hoofd en de hals, ga langzaam naar beneden, helemaal naar de tenen...
    Bewaar de intieme delen voor het laatst! Als je het rustig en langzaam doet en de spanning opbouwt, zal je partner sidderen van verwachting! Pas op het laatst gaat je aandacht en het blokje naar de erogene zones zoals de borsten, tepels, penis en vagina... laat het blokje er voorzichtig overheen glijden...
  4. Je kunt ook een blokje Durex Play Massage Ice in je hand houden en laten smelten. Gebruik je ijskoude natte hand om je partner overal zachtjes aan te raken en druppel het glijmiddel waar je maar wilt. Dit is ook een geweldige techniek om te beginnen met een massage of wederzijdse masturbatie!
  5. Duw een smeltend Durex Play Massage Ice blokje zachtjes in de vagina voor extra speciale gevoelens. Beweeg voorzichtig heen en weer om de G-spot te stimuleren. Ga met de penis in de vagina zodat je allebei de ijskoude sensatie zult voelen.
  6. Je kunt Play Massage Ice ook in combinatie met andere producten gebruiken, zoals Durex Play Warming verwarmend glijmiddel en Durex Play Tingle verkoelend/tintelend glijmiddel.

ijsblokjesLet wel op: ieder lichaam is anders en iedereen ervaart seksuele prikkelingen op verschillende manieren. Dus ook niet iedereen zal de sensatie van ijs op de huid of geslachtsdelen prettig vinden. Alles wat bevroren is kan een pijnlijk of verdoofd gevoel geven als het té lang op één plaats van het lichaam blijft. Vooral de clitoris en de eikel zijn gevoelig. Dus wees voorzichtig en let goed op wat je partner en jijzelf wel en niet lekker vindt.
Neem de tijd, praat met elkaar en ontdek samen wat jullie prettig vinden.