Winnaar Publieksprijs Beste Webwinkel 2009

Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 Iedereen die heeft gestemd voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2009: heel hartelijk dank! Condoom-Anoniem.nl is winnaar van de Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 in de categorie Persoonlijke verzorging & levensmiddelen (klein)! We zijn enorm blij én trots dat onze dagelijkse inspanningen om te mogen leveren aan onze gewaardeerde klanten wordt beloond met zo'n belangrijke Award!

Meer dan 'n miljoen stemmen zijn er uitgebracht voor de Publieksprijzen! Webwinkels werden onderverdeeld in verschillende categorieën en naar grote (jaaromzet van meer dan € 1.000.000) en kleine webwinkels. Consumenten die hun stem uitbrachten werd ook gevraagd om de webwinkels op verschillende punten te beoordelen. Op basis van de beoordelingen én het aantal stemmen won

Condoom-Anoniem.nl de Publieksprijs voor de Beste Webwinkel 2009
in de categorie Persoonlijke verzorging en levensmiddelen (klein)

We zijn al onze klanten, bezoekers en alle anderen die hieraan hebben bijgedragen erg dankbaar voor deze waardering! Ons doel is immers een webwinkel te zijn zoals wij webwinkels zelf graag ervaren. Dat betekent o.a. een goede, informatieve website, goede bereikbaarheid en uitstekende service, snel antwoord op vragen en eventuele klachten, goede prijzen, gratis verzending, en vooral snelle en nette levering van elke bestelling. Dát is waar we elke dag opnieuw mee bezig zijn en het is fantastisch dat dit met een Publieksprijs wordt beloond!

Spannende prijsuitreikingen door de Nationale Thuiswinkel Organisatie 

Op 26 maart 2009 werden de winnaars van de Thuiswinkel Awards 2009 bekend gemaakt tijdens een gala in Grand Hotel Huis ter Duin. Na de uitreikingen van o.a. de StarterAward en de Innovatie Award  werden de Publieksprijzen in 17 verschillende categorieën uitgereikt door Humberto Tan en Fons van Westerloo.

uitreiking publieksprijs beste webwinkel

Na de bekendmaking van de Winnaar Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 in de categorie Persoonlijk verzorging en levensmiddelen wordt door Humberto Tan de Award uitgereikt aan Marije en Richard van Condoom-Anoniem.nl.

 winnaar publieksprijs thuiswinkel award

Na de uitreiking gaat elke winnaar op de foto met de gewonnen Award en het Certificaat. 

 
Taart van TNT Post
De volgende dag ontvingen we een heerlijke taart van TNT Post met de felicitaties voor het winnen van de Award. TNT Post, die dagelijks zorgt voor de bezorging van de bestellingen van onze klanten én die hen de mogelijkheid biedt om bestellingen bij meer dan 2400 afhaalpunten op te halen, is natuurlijk óók blij dat webwinkels worden gewaardeerd door hun klanten.
 
Felicitaties voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijs voor Beste Webwinkel
Ook werden we gefeliciteerd met telefoontjes, mailtjes én met bloemen! Iedereen heel hartelijk dank voor het meeleven en de felicitaties!
 
certificaat
Meer informatie over de Nederlandse Thuiswinkel Awards, zie www.thuiswinkelawards.nl

 

Mensen die hun stem uitbrachten op Thuiswinkelawards.nl en enkele vragen beantwoordden over de webwinkels en online winkelen in het algemeen, maken kans om één van de prijzen te winnen welke door sponsoren ter beschikking zijn gesteld aan de organisatie vab de Thuiswinkel Awards. Prijswinnaars zullen van de organisatie bericht ontvangen.