Veilig vrijen tegen Zinloos Geweld

Vrijen tegen Zinloos Geweld Vrijen voor het goede doel: met je aankopen bij Condoom-Anoniem.nl doe je dat! Je helpt daarmee de Stichting Tegen Zinloos Geweld, want Condoom-Anoniem.nl is sponsor van de positieve campagne van de Stichting, Draaien tegen Geweld. In samenwerking met gemeenten, horeca en politie gaan promo-teams de komende tijd in uitgaanssteden het stappubliek laten zien dat er één simpele en serieuze oplossing is voor geweld: Smile! Want wat je geeft, krijg je terug.


Uitgaan, dansen, liefde, spanningen, gezondheid én veiligheid hebben allemaal met elkaar te maken. Vooral bij een avondje uit zijn veel van deze dingen wel aanwezig.

De actie Draaien Tegen Geweld van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld is speciaal gericht op jongeren en uitgaanspublief. Condoom-Anoniem.nl staat 100% achter deze actie en steunt de Stichting hierin actief. Wie er goed over nadenkt ziet dat we eigenlijk heel logische partners zijn!

Geweld past niet in een avond gezellig op stap gaan. Alleen zonder vechtpartijen of dreiging voelt een avond uitgaan ontspannen én relaxed. Dan is het pas écht leuk! En leuke en relaxte avonden kunnen leiden tot meer leuks! En daar komt Condoom-Anoniem.nl weer van pas ;-)

Condoom-Anoniem.nl is dé website om eenvoudig, goedkoop én snel condooms en leuke gadgets in huis te halen. Met een ruime keuze en gratis verzending hopen we veilig vrijen leuker te maken. Daarnaast biedt de website heel veel informatie en nieuws over veilig vrijen en condooms.

Zo zie je maar: samen doen we er alles aan om te zorgen voor een leuke én veilige samenleving! Doe je mee?

 

Meer informatie over de campagne Draaien Tegen Geweld