Durex Play Sexperience voor spannende cadeaus

durex-play-cadeau.jpg

De Durex Play produkten zijn een garantie voor een spannende avond. Condoom-Anoniem.nl heeft ze allemaal voor je op voorraad en stuurt het razendsnel en zonder verzendkosten naar je op! We hebben alles van  Durex Play  voor je op een rij gezet:

Durex Play O stimulerende Gel

 Durex Play O is de stimulerende gel, speciaal voor haar. Het stijlvolle flesje bevat een unieke gel welke helpt bij stimulatie en de meest intense orgasmes. 

Lees meer informatie over orgasmes en Durex Play O of bestel direct Durex Play O

Durex Play Ultra en Play Touch

Durex Play Ultra was de vibrerende ring voor hem én haar, maar is inmiddels opgevolgd door de Durex Play Little Devil, en de Durex Play Touch is 'n spannende vinger-opzetvibrator. Beiden worden geleverd met een extra vibratie-unit.

Lees meer informatie over de Durex Play Ultra en Play Touch , of bestel direct de Durex Play Little Devil en/of de Durex Play Touch.

Durex Play Vibrations

Durex Play Vibrations is de eerste vibrerende ring van Durex, met één vibratie-unit.

Bestel de Durex Play Vibrations  

Durex Play Glijmiddel Massage

Durex Play Massage 2-in-1 is een massage-gel én glijmiddel in één, voor een sensuele massage.

Durex Play Feel, Warming en Tingle zijn drie glijmiddelen met verschillende, opwindende eigenschappen. Te bestellen per flacon of per set van drie.

Lees meer informatie over de glij- en massagegel van Durex

Durex Play Inspiration vibrator

De Durex Play Inspiration is de stijlvolle designvibrator van Durex. De Inspiration blinkt uit in design en prestaties en is ook nog oplaadbaar. De vibrator heeft meerdere vibratie-programma's, is waterdicht en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking.

Meer informatie over de Durex Play Inspiration en bestellen

 Durex Play Pure Fantasy Vibrator Durex Play Pure Fantasy is de laatste aanwinst in de Durex Play range. Deze vibrator met traploos regelbare snelheid werkt eenvoudig op één pennlite-batterij.