Help met het Europese Mannen Condoom Onderzoek

Europees onderzoek naar condooms [dit onderzoek is beëindigd]
Help mee met een wereldwijd onderzoek naar ervaringen met condooms, door anoniem de online condoom-enquete in te vullen. Het Centrum voor Sexuele Gezondheidspromotie van Indiana University in Amerika voert het onderzoek uit om bij te dragen aan de ontwikkeling van comfortabelere en beter passende condooms.

In de enquete worden vragen gesteld over je recente seksuele contacten en je ervaringen met het gebruik van condooms. Er komen vragen aan de orde over het gemak waarmee je condooms gebruikt, of het wel eens voorkomt dat een condoom afglijdt of scheurt, enzovoort. Hoewel je de mogelijkheid hebt om aan het einde van de condoom-enquete je email-adres in te vullen, wordt dit niet gekoppeld aan je antwoorden en is het invullen van de vragenlijst helemaal anoniem. De online enquete duurt ongeveer 5 minuten.

Uiteindelijk zullen de resultaten van deze onderzoeken beschikbaar worden gesteld aan onderzoekers, medewerkers uit de (seksuele) gezondheidszorg, fabrikanten van condooms en distributeurs.

Naar de enquete / online onderzoek (beveiligde internetverbinding)

Voor vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met de onderzoekers:
dr. Michael Reece (mireeece@indiana.edu)  of
dr. Brian Dodge (bmdodge@indiana.edu).

Meer informatie bij het Center for Sexual Health Promotion, Indiana University