Durex Play Feel, Tingle, Warming, Massage

Durex Play Massage, Feel, Warming en Tingle Vroeger was glijmiddel er enkel voor om te helpen als het lichaam zelf niet genoeg vocht aanmaakte. Maar nu zijn glijmiddelen er óók om seks nog fijner, spannender en gevarieerder te maken!
Durex Play is de naam voor alle Durex produkten die iets extra's geven aan je 'Sexuele Welzijn', en daaronder horen ook de hier afgebeelde massage- en glijmiddelen.

Van links naar rechts:
Durex Play Massage 2 in 1: een handige tube massage-gel voor het hele lichaam, welke je ook als glijmiddel kunt gebruiken.
Durex Play Feel: neutraal glijmiddel op waterbasis.
Durex Play Warming: glijmiddel met een verwarmend gevoel
Durex Play Tingle: glijmiddel met een tintelend gevoel

Meer informatie en tips over Durex Play glijmiddel en massage 2 in 1 : 

 

Durex Glijmiddel is lekker!

Durex Play glijmiddel en Massage 2 in 1 smaken niet alleen lekker, het voelt ook echt lekker!
Een zacht zoete smaak of een frisse munt-smaak, je vindt de eigenschappen van de verschillende producten in de webwinkel voor glijmiddelen.

Jaren geleden werd glijmiddel alleen gebruikt door vrouwen die last hebben van vaginale droogheid. Tegenwoordig is dat wel anders, en terecht! Doordat fabrikanten vele variaties glijmiddelen maken, zorgen deze produkten voor nieuwe sensaties voor zowel hem als voor haar! Het gebruik van glijmiddel geeft ook een sterkere seksuele prikkeling bij masturberen en bij het gebruik van erotische speeltjes! De meeste glijmiddelen zijn bovendien ook perfect voor een sensuele massage te gebruiken.

 

Tips met glijmiddel

  • Breng wat glijmiddel op de eikel aan vóórdat je een condoom om doet.
  • Veel mannen vinden het superspannend als de partner onverwacht wat glijmiddel pakt en aanbrengt op de balzak en wat later ook op de eikel.
  • Bij de vrouw is glijmiddel niet alleen heel geschikt voor clitorale stimulatie, maar het is ook heel opwindend om de tepels er zachtjes mee te masseren.
  • Het kan extra opwindend zijn om glijmiddel voor het gebruik te verwarmen in een bakje warm water, of juist te koelen door het in de koelkast te leggen.
  • Voor een sensuele massage met Durex Massage 2 in 1 kun je de tube vooraf verwarmen door deze in warm water te leggen.

 

Durex Play Tingle is glijmiddel op siliconenbasis. Het is veilig te gebruiken met condooms, maar niet met speeltjes die ook siliconen bevatten.
Play Tingle bevat menthol dat zorgt voor een tintelende sensatie n je kunt het gebruiken over het gehele lichaam, en het droogt niet uit. Tingle heeft een verfrissende mint geur en -smaak.
Durex Play Warming is glijmiddel op waterbasis en daarom veilig te gebruiken met condooms en met erotische speeltjes. Play Warming bevat glycerol, een stof welke water uit zijn omgeving absorbeert. De energie die hierdoor vrijkomt zorgt voor het verwarmende gevoel. Als je erop blaast werkt dat versterkend en is de sensatie nog groter!

 

 

 Durex Play Feel is de klassieker: ook dit is glijmiddel op waterbasis en dus veilig met condooms en/of speeltjes te gebruiken.
Play Feel is een neutraal, intiem en zacht glijmiddel.
Durex Play Massage 2 in 1
bestellen
Alle Durex Glijmiddel bekijken 
 
Durex Play Massage 2 in 1
 
Durex Play Sensations
 
 Durex Play Massage 2 in 1 is ontwikkeld voor gebruik over het gehele lichaam en de intieme zones. Een sensuele zacht strelende massage helpt de intimiteit te versterken.
Play Massage 2 in 1 is veilig te gebruiken met condooms en met speeltjes.
 Durex Play Sensations is een doosje dat vijf variaties Durex Play glijmiddel bevat, van elk twee sachets: Tingle, Warming, Aloë Vera, Pina colada smaak en kersen smaak.
Veilig te gebruiken met condooms en met speeltjes.
 Durex Play Feel in sachets, identiek aan de inhoud van de daarboven afgebeelde pompfles.

Heb je nog vragen over Durex produkten? Aarzel niet en stuur ons een mailtje of bel! Alle gegevens vind je op de contactpagina