Durex Play Ultra & Durex Play Touch

Durex Play Ultra penisring Durex Play Touch vingervibrator

Durex heeft twee bijzondere en betaalbare speeltjes in de Durex Play range!

De Durex Play Ultra (later vervangen door Durex Play Little Devil) is een stevige vibrerende ring met rechtop geplaatste vibrator die beide partners ultiem genot bezorgt.
De Durex Play Touch is een vingervibrator die je over een vinger schuift en waarmee je de tintelende vibraties naar willekeurige fijne plekjes brengt, bij je partner... of bij jezelf!
De nieuwe Durex Toys zijn gemaakt van hoogwaardig prettig materiaal en zijn waterdicht. De vibrator kun je gemakkelijk aan en uitschakelen en gaat 20 minuten mee. 

Durex Play Ultra vibrerende ring

Durex Play Ultra penisring De Durex Play Ultra vibrerende ring onderscheidt zich op een twee belangrijke punten van andere soorten ringen:
  • De ring is niet gesloten, maar open. Door het stevige materiaal klemt de ring zich comfortabel om de penis.
  • De vibrator is 'rechtop' geplaatst en niet 'liggend', zodat nog beter de clitoris geraakt wordt.
  • Nieuw: in 2012 werd een verbeterde variant ontworpen: De Durex Play Little Devil
 

Hoe gebruik je de Durex Play Ultra ring?De ring (zie foto hierboven) plaats je gemakkelijk tegen de schacht van de penis. Je kunt de vibrator aan de bovenkant plaatsen zodat deze de clitoris bij de vrouw raakt. Ook kan de vibrator aan de onderzijde van de penis worden gedragen zodat de balzak geraakt wordt. De Durex Play Ultra kun je daarnaast natuurlijk op elke gewenste manier gebruiken om te verwennen, dus ook inwending en/of bij het voorspel.Durex Play Touch vingervibrator
 
De Durex Play Touch is een vingervibrator die je comfortabel over een vingertop schuift. Met de vibrator-unit verwen je jezelf of je partner op elk gewenst plekje. Durex Play Touch vingervibrator

Hoe gebruik je de Durex Play Touch vingervibrator?Het flexibele en zachte materiaal van de nieuwe Durex Play Ultra en Play Touch is bijzonder comfortabel en prettig in gebruik. Het zachte maar stevige materiaal zorgt samen met de vibraties voor tintelingen waar je zeker kippenvel van krijgt. Met name de Durex Play Touch vingervibrator is zeer geschikt om op zoek te gaan naar de lekkerste plekjes (erogene zones) van je lichaam of dat van je partner.

 

Waterdichte vibrator
De vibrator heeft een ingebouwde batterij die zo'n 30 minuten vibratiegenot zorgt. Met het drukschakelaartje zet je de vibrator gemakkelijk aan en uit. Het is geen probleem om deze speeltjes onder de douche of onder water te gebruiken, de vibratortjes zijn waterdicht!


Anders dan de Durex Play Vibrations vibrerende ring
Durex Play Vibrations ring
De Play Ultra ring verschilt op diverse punten van de Durex Play Vibrations ring (hier links afgebeeld). Durex Play Ultra is geen gesloten ring, maar een open ring die om de penis klemt. Daarnaast is de vibrator rechtop de ring geplaatst, en niet liggend zoals bij de Durex Play Vibrations (en alle andere merken).


 

Nog meer vibrerend plezier
Er bestaan verschillende vibrerende ringen, hier kun je verschillende vibrerende ringen vergelijken.

Glijmiddel: nóg meer genieten!
In de bewaarbox vind je een sachet Durex Play glijmiddel. Met glijmiddel ervaar je aanrakingen, strelingen en trillingen namelijk nóg intenser! Glijmiddelen verhogen de gevoeligheid en zorgen voor soepele zachte bewegingen. De glijmiddelen kun je aanbrengen op het lichaam of op speeltjes. Glijmiddelen zijn er in vele soorten én smaken, dus je kunt naar hartelust experimenteren! Bekijk een overzicht van alle soorten Durex glijmiddel.