Billy Boy Condooms: Duitse topkwaliteit

Billy Boy condooms: Duitse topkwaliteitDuitse topkwaliteit, zekerheid, hygiëne én fun! Dát is waar BillyBoy Condooms voor staan. Dit condoommerk is marktleider in Duitsland en dat is niet voor niets.
Billy Boy condooms zijn er in verschillende varianten. Billy Boy Natural condooms zijn bijzonder transparant. De Billy Boy Endurance condooms hebben een duidelijke 'ingebouwde' ring onder de eikel, waardoor het condoom daar iets strakker zit. Doordat de doorbloeding in de eikel daardoor wat vermindert, is het wat minder gevoelig en helpt het om langer de liefde te bedrijven.

De Billy Boy Comfort condooms geven de eikel wat meer ruimte en de Billy Boy Protection condooms zijn wat dikker. Billy Boy heeft ook kleuren en smaakjes  in het assorti-doosje Billy Boy Fun Selection.

Deutsche Latexforschungsgemeinschaft Kondome e.V.Zoals alle condooms op deze website zijn ook BillyBoy voorzien van de CE-markering, maar daarnaast worden de latex condooms ook uitvoerig getest op micro-biologische zuiverheid. De fabrikant mag voor haar condooms daarom ook nog het kwaliteitszegel van het onderzoeksinstituut Deutsche Latexforschungsgemeinschaft Kondome e.V. dragen.

Ook aan mensen die de geur van latex onprettig vinden wordt gedacht tijdens de fabricage: de geur van latex wordt flink gereduceerd.

Het Fun-element van Billy Boy condooms blijkt al uit het vrolijke logo. Billy Boy wil met haar condooms en de opvallende verpakkingen het gebruik van condooms wat 'minder zwaar' maken. Dat wordt ook nog eens onderstreept met leuke bureaublad-achtergronden die je gratis kunt downloaden.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan door naar het assortiment Billy Boy Condooms!