MoreAmore condooms - Power your love

MoreAmore CondoomsMoreAmore condooms hebben een goede pasvorm, extra glijmiddel en ook nog eens een prettige geur. Het Nederlandse condoommerk MoreAmore wil haar condooms zo plezierig mogelijk maken én bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!
In de condoomwinkel vind je de voordelige MoreAmore Condooms die ook nog eens snel en kostenloos bij je worden bezorgd. Daarnaast biedt MoreAmore je frisse hygiënedoekjes en het nieuwe Condom Party Pack. Dit is een handige verpakking om altijd bij je te hebben in je binnenzak of handtas!

More Amore Condom Party Pack met condooms, extra glijmiddel en frisse doekjesHet Condom Party Pack is niet groter dan een pakje sigaretten en ziet er ook nog mooi en chique uit. Vouw je het slimme doosje open, dan vind je twee MoreAmore Softskin condooms, twee sachets extra glijmiddel én twee frisse hygiënedoekjes die je vóór of ná de seks kunt gebruiken.

Het MoreAmore Condom Party Pack werd in de zomer van 2007 geïntroduceerd, en verschillende media bestempelden het ook als de 'condooms voor snackseks', omdat het doosje o.a. bedoeld is om bij je te hebben voor na het uitgaan.
Directeur Ineke Zijderveld van MoreAmore is in een radio-interview te horen over het nieuwe Condom Party Pack, je kunt het hier beluisteren.