Nieuwe doosjes voor Durex Condooms in aantocht

Nieuwe doosjes voor Durex CondoomsDat men bij Durex nooit stil zit, dat weet je als je het nieuws op deze site volgt. Het meer dan 80 jaar oude condoommerk begint deze maand met het op de markt brengen van nieuwe verpakkingen. Durex staat wereldwijd bekend om haar condooms, maar Durex werkt er hard aan om het imago te verbreden naar een merk voor Sexueel Welzijn. Durex heeft naast condooms namelijk meer interessante produkten, zoals bijzondere plezierverhogende glijmiddelen en Durex Play vibrators met een mooi design.

Bij de nieuwe designs van de condoomverpakkingen wil men aan het sterke, degelijke imago van het merk Durex wat warms en vriendelijks toevoegen.

Bij de designs is ook geluisterd naar de resultaten van de Durex Sexual Wellbeing Surveys, waarbij wereldwijd duizenden mensen worden ondervraagd. Consumenten zijn meer 'open minded' en avontuurlijker geworden.

Het zal nog wel een tijdje duren voordat de nieuwe verpakkingen ook op de Nederlandse markt verschijnen, omdat Durex haar produkten in verschillende verpakkingen over de wereld verspreidt.

Hoe mooi de doosjes van de condooms ook zijn, het gaat natuurlijk om de condooms. Bij Condoom-Anoniem.nl heb je daarom bij veel Durex condooms de keuze om ze ook zónder het doosje te bestellen en er dan extra condooms voor in de plaats te krijgen.

ONLINE
Durex condooms bestellen
CONDOOMS BESTELLEN