Nieuwe 'generatie' vibrerende ringen?

G-Lover G-Spot Vibrating RingNa het succes van de Durex Play Vibrations ring (waarvoor ook een leuke tv-commercial werd gemaakt) zijn uitvinders niet stil blijven zitten. De G-Lover G-spot Vibrating Ring is de nieuwe variant, maar dan voor inwendig gebruik. Bovendien is de ring dankzij het zeer flexibele materiaal op verschillende manieren te gebruiken.

De G-Lover zorgt voor inwendige stimulatie van de G-spotDe bestaande vibrerende ringen zijn bedoeld voor stimulatie van de clitoris. De nieuwe G-Lover ring kan op elke gewenste plek om de penis worden gedragen en omdat de vibrator op de zeer rekbare ring plat is, zorgt deze voor inwendige stimulatie bij de vrouw. Hierdoor kan met de penis de G-spot beter gestimuleerd worden. Veel vrouwen bereiken mede door stimulatie van de G-plek makkelijker een orgasme.

 


Op verschillende manieren te gebruiken
De G-Lover is gemaakt van het onschadelijke, flexibele en zeer rekbare food-grade silica gel. Daardoor wordt deze vibrerende ring niet alleen comfortabel gedragen om de penis, maar is de ring ook op andere manieren te gebruiken.

G-Lover om een vinger gebruiken

G-Lover om een vinger gebruiken

G-Lover om een vinger gebruiken

 

De kleine vibrator met ingebrouwde batterij kan zo door de partner of door jezelf worden gebruikt voor het hele lichaam.


Vrij veilig
De platte G-Spot vibrating ring kan met of zonder condoom gebruikt worden. Bij gebruik met condoom dient eerst de ring om de penis gedaan te worden, vervolgens wordt het condoom er overheen gerold:
Condoom wordt over de vibrerende penisring gedragen

De ingebouwde batterij gaat +/- 30 minuten mee en is niet vervangbaar. Met een klein schakelaartje kan de ring in en uitgeschakeld worden.

Meer informatie en specificaties kun je vinden op de pagina Vibrerende ringen vergeleken.

De G-Lover G-spot Vibrating Ring is vervangen door de EXS G-Lover G-spot ring