Rutgers Nisso Groep zoekt gebruiksters Vrouwencondooms

Het Kenniscentrum seksualiteit, ook wel bekend als de Rutgers Nisso Groep, is benieuwd waarom vrouwen voor het vrouwencondoom kiezen. Heb je ervaring met het vrouwencondoom? Rutgers Nisso Groep is erg benieuwd hoe jij tot je keuze gekomen bent en wat jij belangrijk vindt aan anticonceptie.
Door middel van een vragenlijst vragen zij vrouwen te helpen met het onderzoek naar anticonceptiemethoden. Met de resultaten van het onderzoek kan een beter inzicht verkregen worden in het anticonceptiegebruik van vrouwen in Nederland. Hiermee kunnen zij alle vrouwen helpen met het kiezen voor een methode die bij hun past.

Wil je de Rutgers Nisso Groep anoniem helpen door de vragenlijst invullen? Dat zou geweldig zijn want zo help je andere vrouwen een goede keuze te maken.
De Rutgers Nisso Groep is vooral op zoek naar vrouwen die het vrouwencondoom gebruiken of hebben gebruikt.

Ik doe mee! Naar de vragenlijst!

Je bijdrage aan het onderzoek blijft volledig anoniem. Rutgers Nisso Groep garandeert je dat niemand te weten komt dat je hebt meegedaan of wat je hebt ingevuld. Gemiddeld kost het invullen van de lijst ongeveer twintig minuten. Alvast vriendelijk bedankt voor je tijd!

Heb je vragen over de vragenlijst, mail dan naar l.vanderleest@rng.nl.