Cardinal Condoms: chique en stijlvolle goudkleurige condooms

Cardinal CondomsExclusief, dat zijn condooms van het nieuwe condoommerk Cardinal zéker. Met de goudkleurige condooms en de naam Cardinal wil het merk ook een boodschap uitdragen: Sex is not a sin (sex is geen zonde). 'The word is love’, predikt de Katholieke Kerk. Maar ze verbiedt het gebruik van condooms. Daardoor is het voor miljoenen gelovigen onmogelijk onbezorgd te beminnen. Cardinal Condoms wil op deze manier de discussie over condooms rond de positie van de Kerk voeden.

 

De goudkleurige condooms van Duits fabrikaat werden op 07-07-07 tijdens het Dancefeest Sensation White in de Amsterdam Arena geïntroduceerd (video).

Voorlopig zijn de Cardinal Condoms enkel verkrijgbaar in Nederland op 'premium locaties': de betere hotels, trendy bars, clubs en boutiques, én natuurlijk online bij Condoom-Anoniem.nl.

De goudkleurige condooms met reservoir zijn vervaardigd uit latex maar ruiken er niet naar dankzij een vanillemasker. Per stuk electronisch getest en verpakt in goudkleurige folie, per drie condooms verpakt in een chique zwart doosje met gouden opdruk. Natuurlijk met CE-markering.

Cardinal condooms zijn helaas niet meer verkrijgbaar. .

Cardinal condoms bestellen

Februari 2009: Chica weigert merkregistratie Cardinal Condoms 

De luxe goudkleurige Cardinal Condoms zijn niet welkom in China. De Chinese overheid vindt het luxe condoommerk ‘in strijd met de openbare orde en goede zeden’:  ‘de merknaam verwijst naar een kardinaal, één van de hoogwaardigheidsbekleders in de Katholieke kerk’ is de reden welke wordt opgegeven. De de merkregistratie van Cardinal Condoms is door het Chinese Patent & Trademark Office geweigerd.

De oprichter van Cardinal Condoms “Als een moderne kardinaal prediken wij ‘heb uw naaste lief’. Meer seks is goed. Hoe? Dat maken mensen voor zichzelf wel uit. We zijn niet van het opgeheven vingertje. Cardinal Condoms staat voor seks met een rijk gevoel. Ik denk dat er geen betere manier is om veilige seks te promoten. Het is jammer dat de Chinese overheid dat niet zo wil zien. Terwijl Cardinal Condoms ook in Italië, nota bene het land van de paus en vele kardinalen, officieel als merk is geregistreerd.”

Cardinal Condoms is ontstaan vanuit de gedachte dat mensen overal ter wereld het recht hebben onbeperkt en onbezorgd te genieten van seks. De Katholieke kerk maakt dat door haar verbod op condooms voor veel mensen onmogelijk. Cardinal Condoms is - net als vele mensen wereldwijd - tegen dit standpunt.