Condoom omdoen een makkie!

Condoom-afrollerHet omdoen van een condoom vlak voordat je gaat vrijen is en blijft een onderbreking die je zo kort mogelijk wilt laten duren. Handigheid met condooms helpt, maar uitvinders blijven actief werken aan hulpmiddeltjes om een condoom in een handomdraai om te doen. De nieuwste vinding komt uit Zuid-Afrika en uitvinder Willem van Rensburg beweert dat je na enige oefening in één seconde een condoom om kunt doen. Bij deze vinding hoef je niet eens eerst de verpakking te verwijderen! Check het filmpje van Pronto Condoms!

Anders dan bij de twee eerdere condoom-afrollers waarover we schreven (de Automatic Condom Fitter uit Zuid-Afrika en de Wingman uit Delft) is bij deze condoom-afroller géén plastic hulpstukje nodig. In de condoomverpakking zorgen kleine zachte kunststof haakjes ervoor dat het condoom direct na het openen van de verpakking om de penis gerold kan worden.
Het ziet er op het filmpje eenvoudig uit, maar helaas is op dit moment (november 2006) nog geen enkele van deze vindingen te koop in Europa. We houden het natuurlijk in de gaten voor je!
 
Condom-On condom applicatorOf en wanneer de superhandige condoom-afrollers op de markt komen is voorlopig nog even afwachten. Er zijn namelijk ook uitvindingen die we waarschijnlijk nooit in de winkel zullen vinden, zoals de Speedstrip Applicator en de Condom-On: fictieve uitvindingen met een knipoog naar gestuntel met condooms. Op deze website krijgt je bij aanschaf van een Condom-On zelfs een gratis Condom-Off bijgeleverd! :-)

Voorlopig blijft het verstandig om ervoor te zorgen dat je weet hoe je een condoom goed moet omdoen. Lees de uitgebreide gebruiksaanwijzing voor condooms met handige tips