Vergelijk Durex Play Stimulators

Durex Play Fantasy, Dream en Inspiration - vibratorDurex - welbekend als fabrikant van condooms - doet al jaren haar best om je seks nog leuker en spannender te maken door vele variaties condooms op de markt te brengen. In de revolutionaire Durex Play serie verrast Durex je nu ook met drie bijzondere stimulators, namelijk de Play Inspiration, Play Dream, Play Discover en Play Fantasy. De Play Inspiration heeft een unieke ergonomische vorm en is zeer geschikt voor G-spot stimulatie, de Play Dream is een kleine, discrete vibrator voor clitorale stimulatie, en de Play Fantasy is heerlijk om samen of alleen te gebruiken voor massage van zowel de erogene zones als de vagina.Voor elke Durex Play stimulator geldt:

  • Verschillende snelheden, van subtiel tot intens en een unieke pulserende trilstand
  • Massagekussentjes die zo zacht zijn als de huid
  • Ergonomisch vormgegeven handgrepen
  • Een zachte beschermhoes
  • Discreet en smaakvol design

 

De verschillende Durex Play stimulators

Durex Play Inspiration

Durex Play Inspiration vibrator bestellenDeze oplaadbare stimulator in de reeks is bedoeld voor vaginale penetratie. De naar het lichaam gevormde rondingen zijn speciaal ontworpen om de G-spot gemakkelijk te bereiken. Maar gebruik hem niet alleen daar; gebruik hem overal. 

> Durex Play Inspiration bestellen

 

 Durex Play Discover

Durex Play Discover vibrator bestellenSoepel en rond. Voor een wederzijdse massage en het voorspel, maar je kunt hem ook in je eentje gebruiken! Rol de gladde gebogen stimulator welke vibreert aan beide uiteinden over je hele lichaam om spieren te ontspannen of gevoelige delen te plagen en laat hem rusten tegen de clitoris voor een meer directe prikkeling.

> Durex Play Discover bestellen

 

 

 


Durex Play Dream

Durex Play Dream vibrator bestellenHet formaat en de vorm van deze zachte kleine maar stevige stimulator is ontworpen voor je clitoris en schaamlippen.

> Durex Play Dream bestellen


 

De innovatieve designs van de eerste generatie Durex Vibrators komen voort uit de samenwerking tussen Durex, het vooraanstaande productontwerpbureau Seymour Powell en Tracy Cox, een van 's-werelds bekendste seksexperts. De nieuwe generatie (vanaf 2011) Durex Vibrators is gebaseerd op de designs van Lelo vibrators.

Elke Durex Play stimulator is gebaseerd op de natuurlijke opbouw van de vrouwelijke vorm en de wijze waarop verschillende lichaamsdelen reageren op seksuele stimulatie. Om stimulators te ontwikkelen, die je op alle mogelijke manieren plezieren, zijn het formaat, gewicht, de greep en vorm allemaal zorgvuldig doordacht en wetenschappelijk onderzocht.

Smaakvol, discreet en uiteindelijk zeer effectief zijn de kenmerken van de Durex Play range, die de mening over massage-apparaten zal veranderen en meer vrouwen en partners in staat zal stellen om ervan te genieten als een onderdeel van een gezond en gelukkig liefdesleven.

 

Vragen en antwoorden over Durex Play Stimulators

Hoe gebruik je een Durex Play Stimulator?
Informatie, tips en trucs over hoe je een vibrator of stimulator kunt gebruiken, samen of alleen en over veiligheid en hygiëne vind je op de speciale pagina Hoe gebruik je een vibrator of stimulator?


Welke stimulator is geschikt voor vaginale penetratie?
De Play Inspiration is de meest geschikte stimulator in de range voor vaginale penetratie.

Zijn de stimulators voor vrouwen of mannen?
De stimulators zijn ontworpen met de vrouw in gedachte, maar ze zijn bedoeld zowel alleen of bij seks met je partner te gebruiken. De Durex Play Fantasy stimulator is echter speciaal ontworpen voor het voorspel tussen koppels.
Het is daarbij leuk om te weten dat mannen net zo gevoelig zijn voor de vibraties van een stimulator als vrouwen.
De Play Inspiration is de enige stimulator die geschikt is voor vaginale penetratie. Geen enkele Play stimulator is geschikt voor anaal gebruik!

Zijn niet alle stimulators hetzelfde?
Nee. Het verschil tussen de stimulators zit in het onderzoek naar de twee manieren waarop vrouwen een orgasme krijgen. De grootte en de vorm van de Play Dream zijn speciaal ontwikkeld voor directe clitorale stimulatie, terwijl de vorm van de Play Inspiration speciaal ontwikkeld is voor G-spot stimulatie. De Play Fantasy is speciaal ontwikkeld voor het voorspel tussen koppels.

Waar zijn de stimulators van gemaakt?
De vibrerende kussetjes zijn gemaakt van hypoallergenische silicone rubbers zonder naden of ribbels. Hierdoor zijn ze zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. De overige materialen van de stimulator bestaan uit hoogwaardige ABS plastics. Er zijn geen latex materialen gebruikt.

Werken de stimulators op batterijen?
De Durex Play stimulators werken op normale batterijen (gratis meegeleverd), en de Durex Play Inspirations heeft een ingebouwde oplaadbare batterij. Voordat je deze stimulator voor het eerst gebruikt dien je deze ten minste 12 uur op te laden. Tijdens het opladen kun je de stimulator beter niet gebruiken.

Hoe lang kun je de stimulator gebruiken indien deze volledig opgeladen is?
De stimulator kun je meer dan 'n uur gebruiken wanneer deze volledig opgeladen is.

Hebben de Play stimulators verschillende standen?
Dankzij onderzoek naar het vrouwelijke lichaam en haar reactie op de verschillende niveau's van seksuele stimulatie beschikken de Play stimulators over drie snelheden: laag, gemiddeld en hoog. Met een druk op de knop verander je de snelheid.
Met de verschillende snelheden is mogelijk om zelf het tempo te bepalen naar gelang je persoonlijke voorkeur. Sommige vrouwen willen het tempo opvoeren als ze de climax bereiken en andere vrouwen bereiken hun hoogtepunt liever op een constant tempo.

Maken de stimulators veel geluid?
Nee, ze zijn juist erg stil. De stimulators maken een zacht zoemend geluid, maar dit is erg discreet.

Zijn ze discreet?
De stimulators zijn discreet verpakt in een mooie en moderne niet doorzichtige verpakking. Bij verzending wordt deze verpakking goed beschermd in een compacte neutrale doos verpakt. Aan de verzenddoos is niet te zien wat er in zit en er staat ook geen afzendernaam op.

Wat zit er allemaal nog bij een Durex Play Stimulator?
Elke Durex Play stimulator wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing, een mooie opberg-etui en een oplader.

Waarom maakt Durex stimulators?
Als 's wereld grootste comdoomfabrikant is Durex verplicht om kwalitatieve producten te produceren, die mensen helpen een plezier verhogend en veiliger seksleven te ontwikkelen.
Het produceren van stimulators is daarmee een "natuurlijke stap" voor Durex. DNaast voorbehoedsmiddelen is Durex zich meer gaan bewegen in de richting van "plezier verhogende" producten, die mensen helpen het vertouwen kunnen geven om volledig van hun seksualiteit te kunnen genieten.

Aan welke veiligheidseisen voldoen Durex Play stimulators?
Elke Durex Play stimulator is geproduceerd met de hoogste kwaliteit materialen, en is zorgvuldig getest om te voldoen aan alle relevante internationale standaarden en de kwaliteit die je van Durex-produkten mag verwachten. De stimulators voldoen aan de CE-normen in overeenstemming met de European Low Voltage directive en EMC.

Zit er garantie op Durex Play stimulators?
Ja, op alle Durex Play stimulators die in Nederland zijn gekocht zit 1 jaar garantie.

Wat moet ik doen als mijn stimulator kapot gaat?
Mocht er ondanks de hoogwaardige produktie van de stimulators toch een probleem optreden, neem dan contact op met de Durex consumentenlijn: 023-5584500.

Waar kan ik de Durex Play stimulators kopen?
Je kan de Durex Play stimulators rechtstreeks via internet bij ons kopen, na bestelling kunnen we deze dezelfde dag uit voorraad leveren! Hier vind je alle Durex Play Toys!