Pimp je tandenborstel tot vibrator!

De Celebrator is een bijzonder opzetstukje voor op je elektrische tandenborstel. De Celebrator is compact, roze en uniek gevormd zodat elke zijde een ander effect heeft om je tot ongekende hoogten te brengen. Je tandborstel geef je hiermee een multifunctioneel en plezierig karaker. Gebruik 'm alleen of met je partner en geniet. De Celebrator is leuk, subtiel, smaakvol, lekker, discreet én goedkoop!

Hoe werkt de Celebrator?

Heel simpel: de Celebrator is een speciaal rubber opzetstukje dat vibreert met de bewegingen van je elektrische tandenborstel. Tijdens het vrijen, met jezelf of met een partner, kan je de Celebrator gebruiken en zo optimaal genieten.

Haal het borsteltje van je elektrische tandenborstel, vervang deze met de Celebrator en het genieten kan beginnen!

De Celebrator is in principe bedoeld voor ‘uitwendig gebruik’. bijna alle erogene zones van de vrouw bevinden zich namelijk op en rondom de clitoris, dus dát is "The place to be" voor maximaal genot met je Celebrator!
De Celebrator is gemaakt van een uniek stevig rubber en is heel compact. Daarom is het gemakkelijk op te bergen of mee te nemen, heel discreet dus! Velen zullen het niet eens herkennen als een erotisch speeltje.

Tip: sommige elektrische tandenborstels hebben meerdere standen, deze zorgen
voor verschillende vibraties van de Celebrator, hiermee kun je dus ook de snelheid van de bewegingen aan je eigen wensen aanpassen.
De Celebrator is geschikt voor de meeste modellen electrische tandenborstels, als de aansluiting overeenkomt met die op de afbeelding hiernaast.

Hoe gebruik je de Celebrator?

Voor optimaal plezier met je Celebrator is het van belang dat je ontspant, geniet en de tijd neemt; het is écht jouw feestje! Wen rustig aan de verschillende stimulaties en vibraties, warm jezelf rustig op en ontdek wat je lekker vindt. Alleen of samen met je partner.

 

Door de unieke vorm van de Celebrator heeft iedere zijde weer een ander verrassend effect. Je kunt de Celebrator ook gebruiken als je je slip aan hebt. De trillingen voelen dan minder heftig aan. Dus luister goed naar je lichaam en voel zelf wat je het lekkerst vindt aan jouw Celebrator! Denk even helemaal aan jezelf en geniet!
Als je de Celebrator samen met je partner gebruikt, laat jullie dan leiden door elkaars romatiek, vertrouwen, en creativiteit! Het kan erg leuk zijn samen te spelen met de verrassendende masserende vibraties van de Celebrator!

Tandenborstel-aansluiting voor Celebrator

Feiten en weetjes
Zo'n 33% van de vrouwen heeft moeite met het krijgen van een orgasme. Dit percentage loopt op naar gemiddeld 50% wanneer er een partner bij is. De oorzaak kan vaak gevonden worden in spanningen, stress, gêne, te weinig tijd nemen voor jezelf, je niet goed kunnen concentreren of je niet helemaal kunnen laten gaan.
Na onderzoek bleek dat 82% van de vrouwen die eerder moeite had met het krijgen van een orgasme, veel minder moeite had om een orgasme te krijgen door het gebruik van de Celebrator. Bovendien gaf 97% van de dames aan het laagdrempelige en ongedwongen imago van de Celebrator heel erg op prijs te stellen, in tegenstelling tot andere seksartikelen die soms nogal overweldigend kunnen zijn of een hoog ‘pornogehalte’ hebben.

Kortom, de Celebrator is leuk, subtiel, smaakvol, lekker, discreet en helemaal gericht op jou!


Gebruiksaanwijzing
De Celebrator is veilig, maar houd je aan de volgende regels voor gebruik en hygiene:
Verwijder de borstel van je elektrische tandenborstel en plaats de Celebrator er voor in de plaats.
De Celebrator is bedoeld voor uitwendige massage. Controleer het materiaal van de Celebrator voor elk gebruik goed: als het (in)scheurt of is beschadigd, dan is deze Celebrator niet meer te gebruiken en moet je een nieuwe pakken.
Zijn er persoonlijke omstandigheden waarvan je vermoedt dat deze van invloed kunnen zijn op het veilige gebruik van de Celebrator overleg dit dan met uw huisarts.
Als je de Celebrator samen met een partner gebruikt, wees er dan van bewust dat ook hierbij de regels van veilig vrijen gelden!

Celebrator bestellen?
De Celebrator is verkrijgbaar per stuk of per 3 stuks. Je betaalt géén verzendkosten!

Geen elektrische tandelborstel?
Celebrator met tandenborstel Ook geen probleem! Nu is er ook een complete Celebrator set verkrijgbaar. Het werkt op twee normale penlite-batterijen (gratis meegeleverd) en de motor werkt op twee snelheden. Er worden twee Celebrators meegeleverd in de verpakking.