XXL-condoom voor Zuid-Afrikaanse mannen

XL-condoomMensen zijn dol op allerlei onderzoeken en natuurlijk is ook de grootte van de penis al meerdere malen onderzocht bij mannen van verschillende afkomst. Zo is bekend dat mannen uit Azië over het algemeen minder royaal zijn geschapen dan bijvoorbeeld negers. Volgens onderzoek van condoomfabrikant Durex ligt wereldwijd de gemiddelde lengte van de penis op 16,3 centimeter. 3% van de mannelijke wereldbevolking komt niet verder dan 10,2 cm, maar 6% claimt een penis te hebben van 25,5 cm of langer.

Voor deze laatste groep mannen is het (X)XL-condoom in Nederland al enige tijd beschikbaar. Zuid-Afrika, een land met het grootste aantal met HIV besmette inwoners, had deze niet eerder beschikbaar. Niet vreemd dat juist daar mannen klagen over dat condooms te klein zijn. Maar met de introductie van een groter condoom hoort dat excuus nu ook tot het verleden, want het XXL-condoom is nu ook in Zuid-Afrika op de markt gebracht.

Fabrikanten van condooms hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het beperken van het aantal HIV-besmettingen in deze landen. Maar natuurlijk hopen ze ook dat mannen die beweren een grote penis te hebben ze kopen, al is het maar om hun ego op te krikken...

Durex biedt het Durex Comfort XL condoom als langer condoom. Daarnaast biedt onze webshop je ook nog MySize condooms aan, voor de heren met een grotere omtrek (dikkere penis).