"Automatische condoom-afroller" op Internationale Uitvindersbeurs

Automatic Condom FitterThe Automatic Condom Fitter, letterlijk vertaald: De automatische condoom monteur, maar in het Nederlands klinkt condoomafroller natuurlijk beter. Deze nieuwe uitvinding voor de slaapkamer werd dit jaar getoond op de Internationale Tentoonstelling voor Uitvindingen in Genève. De uitvinder claimt dat onhandig gerommel met een condoom vlak voor de seks tot het verleden behoort met deze vinding. Het omdoen van een condoom gebeurt in een fractie van de tijd die het kost om het condoom met de hand om te doen, aldus de uitvinder.


Het eenvoudige hulpstukje is bedacht door uitvinder en zakenman Mor Maty Seck. Het is in zijn geboorteland Senegal zo'n succes gebleken dat hij het nu ook internationaal gaat verkopen. Naar verluidt toonden ook vele zakenlieden en investeerders uit Europa veel belangstelling op de Tentoonstelling in Genève, waar de vinding voor het eerst in het groots werd getoond.
Volgens de zakenman voelen mensen zich nog vaak ongemakkelijk als het erop aan komt om het condoom om te doen, zeker als het niet gemakkelijk en vlot gaat.
"Mijn Automatic Condom Fitter garandeert slechts een onderbreking van enkele seconden in het liefdesspel, en met een beetje oefening is het goed mogelijk dat de partner van een man 't niet eens opmerkt dat hij een condoom heeft omgedaan met de Automatic Condom Fitter."

De uitvinding was één van de ruim 1000 uitvindingen van de 735 uitvinders uit 42 verschillende landen die ervoor dit jaar naar Genève in Zwitserland reisden. Meer dan 60.000 mensen bezochten dit jaar de tentoonstelling, waarvan ruim de helft zakenlui en investeerders.

Het condoom-hulpstuk is vooralsnog niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar, dus tot die tijd kun je hier de uitgebreide handleiding voor het omdoen van een condoom nog raadplegen.

UPDATE: Sinds 2012 zijn in Nederland ONE TOUCH PREMIUM CONDOOMS verkrijgbaar, het heeft een aantal jaren geduurd, maar er is met ONE TOUCH PREMIUM nu een nóg makkelijkere en snellere manier om een condoom om te doen! Meer info en filmpje vind je hier

Automatic Condom Fitter