Condooms geen spelbreker meer

< terug naar overzicht Media & Pers

24 oktober 2012

Een hartstochtelijke vrijpartij en dan dat condoom: onderzoek toont aan dat een derde van de condoomgebruikers het een dooddoener vindt in de slaapkamer. Een condoom dat in twee seconden en ook makkelijk om gaat, moet zorgen dat het “gedoe” met condooms geen excuus meer is om onveilig te vrijen.

Deze week komt het condoommerk One Touch Premium in Nederland op de markt met condooms waarin een plastic stripje is opgerold. “Door aan de strip te trekken rolt het condoom in één beweging af, terwijl je het nauwelijks aanraakt” legt Richard Spooren van condoomspeciaalzaak Condoom-Anoniem.nl uit. “Door minder contact met de handen is er minder kans op beschadiging en blijft glijmiddel op het condoom. Ook het topje dichtknijpen is verleden tijd”. 

Nadat condooms decennia lang enkel vernieuwd werden met ander glijmiddel, smaakjes of ribbeltjes, mag een condoom dat het gebruik makkelijker en veiliger maakt een echte vernieuwing worden genoemd. De kans op een gescheurd condoom door foutjes wordt een stuk kleiner. Daarnaast kan het gebruik van een condoom ook leuker worden, als de bedpartner het rubbertje vlot en zonder gestuntel om kan doen.

Op www.Condoom-Anoniem.nl laat een filmpje het afrollen in de praktijk zien. De One Touch Premium condooms zijn in verschillende variaties verkrijgbaar in doosjes van 4 en 14 stuks. 

OneTouch condooms kopen

Download afbeeldingen (zip, 1,82 Mb)