SexCounter: weg met de Vakantiekilo's!

Na een onbezorgde vakantie tot de ontdekking gekomen dat je een paar kilootjes bent aangekomen? De online vrij-veilig winkel Condoom-Anoniem.nl heeft een leuke en gezonde oplossing voor: de SexCounter. Vrijen is gezond, laten verschillende onderzoeken zien. Bovendien is lichaamsbeweging tussen de lakens veel gezelliger dan in de sportschool, moet de bedenker van de SexCounter hebben gedacht.

seks-counter
De SexCounter is een flexibele ring voor de man, met een klein display met drie functies. De ring telt tijdens de vrijpartij de bewegingen, de tijd en de verbrandde calorieën. Behalve voor het verbeteren van de prestaties is de ring natuurlijk een erg leuke gadget om cadeau te doen: als grap of om je partner uit te dagen.

Zeker is dat het goedkope fitness is: de SexCounter met ingebouwde batterij kost € 8,95 en wordt gratis per post bezorgd. Condoom-Anoniem.nl is sinds 2005 actief als online winkel voor condooms en biedt veel informatie over veilig vrijen, SOA en condooms. Omdat de webwinkel zich vooral op jongeren richt worden bestellingen altijd gratis verzonden. In 2009 en 2010 won de webwinkel de Publieksprijs Beste Webwinkel bij de Nederlandse Thuiswinkel Awards.

HiRes images op aanvraag beschikbaar.